Meilė internetu: kaip jį sužavėti net jei bijai bendrauti?

Intravertai dažnai apibūdinami kaip užsidarę ir bendrauti nemėgstantys žmonės, tačiau tai nėra tiesa. Jie nesiekia atsiriboti, nejaučia baimės bendraudami su kitais ir nenori būti vieniši, tačiau yra nelinkę atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir bendravimas juos gali varginti. Pažinčių svetainė flirtas.lt dalinasi patarimais intravertams, kaip sėkmingai užmegzti ir išpuoselėti santykius neprarandant savo unikalumo.

„Šiandien intravertiškumas nepelnytai laikomas neigiamu charakterio bruožu. Žmogus, kuris nesineria iš kailio, kad visiems patiktų, pritaptų ir būtų populiarus, laikomas keistuoliu. Tai nėra teisinga. Intravertai dažniausiai yra originalūs, kūrybiški, išsilavinę ir įžvalgūs. Jų bendravimas tiesiog yra kitoks nei šiuo metu diktuoja visuomenės normos“, – teigia pažinčių svetainės flirtas.lt rinkodaros vadovas Audrius Vrubliauskas.

Būkite sąžiningi

Nesistenkite pasirodyti kokie nesate. Jei jums labiau patinka vakaras namie su knyga nei triukšmingas vakarėlis bare, taip ir pažymėkite savo anketoje. Dar geriau – atlikite Myers-Briggs asmenybės testą ir aprašydami save nurodykite rezultatą. Taip kitiems nariams padėsite lengviau suprasti, koks Jūs žmogus ir kaip gerai esate suderinami.

Nebijokite konkretumo

Aprašydami save žmonės dažnai naudoja nuvalkiotas frazes, nes bijo išsiskirti ar pasirodyti keisti. Tai didžiausia klaida – pažinčių svetainėse būtina išsiskirti. Parašykite, ką mėgstate veikti ir kas Jus domina, nebijokite pasidalinti, kad dešimt kartų žiūrėjote „Žvaigždžių karus“, perskaitėte visas Johno Irvingo knygas ar užsimerkę galite iškepti antį įmantriame padaže. Jei kažką tai atstums, nesijaudinkite – jūs paprasčiausiai nesuderinami ir turėtumėte judėti toliau. Juk Jūsų tikslas sutikti žmogų, kuris Jus mylės tokį, koks esate.

Ieškokite intravertiškumo požymių...

Stipriausius santykius sukuria poros, kurios turi bendrų pomėgių, charakterio bruožų ar vertybių. Galbūt Jūsų intravertiškumas ir bus ta savybė, kuri suklijuos su antrąja puse? Vien iš anketos ir nuotraukos nustatyti intravertą nėra paprasta, tačiau yra kelios strategijos. Jie savo anketose nedaugžodžiauja ir stengiasi pernelyg neišsiskirti, o nuotraukos nesuteikia daug informacijos apie jų pomėgius ar išvaizdą.

... ir panašaus bendravimo stiliaus

Net ir bendraudami su intravertais atminkite, kad visi esame skirtingi. Vieniems reikia daugiau bendravimo, kitiems pakanka visai nedaug. Bendraudami atsižvelkite, ar toks bendravimo stilius ir intensyvumas Jums priimtinas, ir rinkitės partnerį su kuriuo bendravimas yra Jums malonus.

Palikite komforto zoną

Intravertams iš pradžių gali būti nedrąsu užsiregistruoti pažinčių svetainėje ar parašyti pirmąjį laišką, tačiau visos baimės greitai išgaruoja. Geriau susikoncentruokite į teigiamus dalykus – antrosios pusės galite ieškoti šiltai ir patogiai gulėdami ant sofos savo namuose.

Taisyklė „kitoje tvoros pusėje“

Pažinčių svetainėse susipažinsite su daug žmonių ir jie visi bus skirtingi. Sėkmingo pasimatymo paslaptis – abi pusės turi jaustis jaukiai ir patogiai vienas šalia kito. Intravertų dažniausia klaida yra tai, kad jie pernelyg pasineria į savo jausmus ir nepastebi, kad jų partneris jaučiasi nesmagiai. Stenkitės, kad kitas žmogus šalia Jūsų jaustųsi komfortiškai, tada ir Jūs jausitės geriau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis