Akys atspindi tai, koks yra tavo meilės pasaulis (FOTO)

Akys - sielos veidrodis, kuris atsipindi ne tik tavo asmenines savybes, bet ir gebėjimą mylėti ir būti mylimai.

Akių spalvą tyrinėjantys specialistai teigia, jog būtent akių spalvoje yra užkoduota informacija apie asmenybės polinkį mylėti. Tavo akių spalva išduoda tavo teigiamas ir neigiamas puses, kalbant apie santykius su vaikinais.

Jei tavo akys žydros

Mėlynakiai apdovanoti švelnumu ir patikimumu. Jie nėra linkę išdavinėti ar skaudinti svao mylimųjų. Todėl ir tu, ko gero, santykiuose vertini ištikimybę bei itin akcentuoji pasitikėjimą. Žydrų akių atstovai dažniausiai sugeba mylėti labai nuoširdžiai, atsidavusiai. Neištikimybė jiems yra tabu, to paties jie reikalauja ir iš savo partnerio. Vargu, ar mėlynakis galėtų išduoti mylimą žmogų, o jei taip nutiktų, jį tai labai slėgtų.

Blogosios pusės. Mėlynakius dažnai lydi išdavystės bei įskaudinimai. Taip yra todėl, jog mėlynų akių atstovai yra gana naivūs meilės srityje ir dažnai pernelyg pasitiki partneriu. Mėlynakiai labai jautriai reaguoja į nesusipratimus meilės srityje ir nors stengiasi to neparodyti, iš tiesų labai išgyvena. Jiems vertėtų pasimokyti atsainumo.

Mėlynos akys
Mėlynos akys
Fotolia nuotr.

Jei tavo akys pilkos

Pilkų akių atstovai apdovanoti mokėjimu nuraminti ir puoselėti ryšius be audrų bei barnių. Tai ramios, gana uždaro būdo asmenybės, kurioms didžiausia verybė yra buvimas kartu su mylimu žmogumi. Jos nėra linkusios užmegzti vienkartinių romanų, nevilioja jų ir betikslis bendravimas, nežinant, ko tikėtis iš santykių. Pilkų akių atstovėms patinka konkretumas ir aiškumas, todėl jos visada bus pirmos, kurios pradės kalbą apie ateitį.

Blogosios pusės. Dažnai draugaujant su pilkų akių atstovais partneriams stinga įdomybių, netikėtumų, neplanuotų nuotykių. Būtent todėl pilkų akių atstovai negali pasigirti jų vidinį pasaulį sudrebinančia meile. Jiems būdinga tykioji meilė, kuri dažnai vadinama nuobodžia ar banalia. Viena vertus, taip pilkų akių atstovai išvengia skausmo ir išdavysčių, kita vertus - jie dažnai meilės reikaluose būna apatiški.

Pilkos akys
Pilkos akys
Fotolia nuotr.

Jei tavo akys žalios

Žalių akių atstovai pasižymi ekspresija ir aistringumu. Jie myli karštai ir labai atsidavusiai. Jų stiprioji pusė - mokėjimas atsiduoti partneriui visa savo širdimi. Jei jie myli, tuomet gali padaryti dėl to žmogaus viską. Kita vertus, žaliaakiai gali būti ir katinai, kurie vaikšto vieni. Todėl jie puikiausiai gali sutarti ir būdami sąjungoje, ir turėdami partnerius.

Blogosios pusės. Žaliaakiams lengva išlaikyti ilgalaikes draugystes, tačiau gana sunku susirasti naujus partnerius. Žaliaakės yra kiek per aukštai iškėlusios galvas, todėl vaikinams kartais būna sunkoka jas pakalbinti, o ką jau kalbėti apie užmegztą ryšį. Žalių akių atstovės taip pat pasižymi nepastovumu ir negebėjimu apsispręsti, o tai dažnai erzina jų gyvenimo palydovus.

Žalios akys
Žalios akys
Fotolia nuotr.

Jei tavo akys rudos

Rudaakiai traukia priešingos lyties atstovus it magnetas. Sako, jog tai lemia jų karštas būdas bei ypatingas temperamentas. Jie labai charizmatiški, todėl gana greitai susiranda mylimuosius. Ir niekuomet pernelyg nenuogąstauja dėl skyrybų. Tai stiprios asmenybės, kurioms nėra būdinga verkti kamputyje dėl nenusisekusių santykių. Priešingai, rudaakės dažniausiai pačios parodo iniciatyvą ir... sulaukia teigiamo atsako!

Blogosios pusės. Nors rudaakės apdovanotos ypatingu šarmu, vis dėlto jos mėgsta manipuliuoti kitais, ypač vaikinais. Joms būdinga turėti daugiau nei vieną vaikiną ar paprasčiausiai apgaudinėti savąjį su kitu. Ištikimybę jos laiko atgyvena, kad ir kaip tai būtų skaudu. Vis dėlto jei rudaakės įsimyli nuoširdžiai, jų niekas kitas nebesuvilios. Tik, deja, labai didinga meilė rudaakes aplanko nedažnai.

Rudos akys
Rudos akys
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis