9 įrodymai, kodėl gerai būti vienišai

Visai neseniai aptarėmė įrodymus, kodėl gerai yra turėti vaikiną. Iš karto priduriame, jog visai nepalaikome vienos pusės ir manome, jog gera gyventi tiek vienišėms, tiek turinčioms poras. Šį kartą panagrinėkime, kodėl visgi yra gera būti vienišai?

1. Tu gali KADA NORI ir KAM NORI simpatizuoti. Jei turėtum vaikiną, vargu, ar galėtum nusišypsoti žaviam padavėjui. Buvimas vieniša atpalaiduoja ir tu drąsiai gali mėgautis laisve.

2. Turi daugybę laiko savo draugams. Būdama vieniša turi laiko ne tik sau patinkančioms veikloms, bet ir gali daugiau laiko praliesti su draugais. Juk jie tokie nuostabūs žmonės!

3. Tu turi daugybę laiko išsiaiškinti, kas iš tikrųjų esi ir ko nori iš gyvenimo. Įsivaizduok, jei dar būtum kažkieno mergina, privalėtum domėtis ne tik savo, bet ir vaikino gyvenimo subtilybėmis. O jei esi vieniša, gali nevaržomai ieškoti savęs.

4. Gali sustiprinti savo merginų squad. Kai tik atsiranda vaikinas, visai neberandi laiko draugėms, o štai būdama vieniša gali savo energiją atiduoti vadovavimui savo panelių kompanijai. Su jomis gali sugalvoti tiek linksmų dalykų!

5. Nėra jokių dilemų - mokslai ar vaikinas. Gali šimtu procentų atsiduoti mokslams, darbui ar kitai tave lavinančiai veiklai.

6. Gali mokytis iš savo draugių santykių klaidų. Gal ir negera būti vienišai, tačiau jei būtum užimta, negalėtum pasimokyti iš savo draugių santykių dramų - ko nereikėtų daryti ir ką privalu išmokti draugaujant su vaikinu.

7. Tu nešvaistai laiko KAM NORS. Pasaulyje daug pavyzdžių, kai merginos įsipainioja į vadinamuosius nuodingus santykius, kurie tik griaužia jų laiką. Būdama vieniša gali gyventi tokį gyvenimą, kokį nori.

8. Tavo santykiai su tėvais yra geresni. Juk kai atsiranda rimtas vaikinas, tu jau nebūni tėvų mažoji mergaitė. O kol gali ja būti, kodėl gi ne?

9. Neprivalai nuolat mąstyti, ką veikia kitas žmogus. Gyveni sau - nereikia jokių dovanų, galvos sukimo dėl laiko praleidimo ar kita.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis