8 požymiai, jog mergina įsimylėjo

Ir beviltiškų romantikių, ieškančių svajonių princų, ir feminisčių, kurioms nereikia vyrų - visų merginų principai nublanksta vos tik pradeda patikti koks nors vyriškos lyties atstovas.

Pradėjus bendrauti su vaikinu visiškai normalu pakeisti kokius nors įpročius. Nepaisant to, pradėjus vystytis santykiams, kartais galima padaryti visokiausių dalykų, kurių paprastai nedarydavome.

Įvairiausi pokyčiai labai greitai pastebimi, jei mergina ko nors anksčiau nedarė ar nesidomėjo kokia veikla, ir staiga pradėjo, nes tai daro ir jos simpatija. Štai 8 dalykai, kuriuos daro įsimylėjusios merginos:

1. Pradeda itin domėtis sportu

Ar tau iš tiesų patinka futbolas ar krepšinis, ar tik mėgaujiesi užkandžiai, kuriais tave vaišina vaikinas, kuomet einate žiūrėti varžybų į kavinę ir jūsų palaikoma komanda laimi? O Pasaulio futbolo čempionatas? Paklauskite bet kurios vienišos merginos, kas laimėjo, ir greičiausiai ji net neturės supratimo, apie ką kalbama. Tuomet paklauskite merginos, kuri turi vaikiną, ir tikėtina, kad ji tikrai žinos, kokios komandos žaidžia ir būtinai palaikys tą, už kurią serga ir merginos antroji pusė.

2. Apsimeta bejėgėmis

Net jeigu tėtis ir mokė tave pakeisti mašinos padangas, pamačiusi patrauklų vaikiną degalinėje greičiausiai „pamirši“, kaip tą padaryti, ir pasinaudosi to gražuoliuko pagalba.

3. „Netyčia“ pakeičia dienotvarkę

Tavo draugė staiga nusprendžia, kad eisite kitu keliu į mokyklą, nors visada einate kartu tuo pačiu keliu, nes ji nori pamatyti savo simpatiją. Jei visada einate į vieną ir tą pačią kavinę, o staiga draugė sugalvoja, kad eisite į tą, kurioje niekada nebuvote, ji tikriausiai nori susitikti vaikiną, kurį yra įsižiūrėjusi.

4. Bendrauja su „kietuoliais“

Norėdamos patraukti simpatijos dėmesį, patikti jam, merginos pradeda bendrauti su to vaikino draugais ir stengiasi kuo dažniau būti šalia jų. Pradeda mėgdžioti apsirengimo stilių, visą laiką kalbą apie simpatiją, pasakoja draugėms, ką jis padarė, kuo dirba jo tėvai ir panašiai. O dar prieš savaitę net nežinojo, kas jis toks.

5. Labiau rūpinasi savo išvaizda arba atvirkščiai – visiškai nebekreipia dėmesio

Normalu, jei mergina pradeda labiau rūpintis savo išvaizda, jei nori pasirodyti prieš vaikiną. Skusis kojas dažniau nei kartą per savaitę, kasdien dažysis, o jei artėja pasimatymas, stengsis parodyti visą savo seksualumą. Kita vertus, jei mergina jau kurį laiką bendrauja su vaikinu, abu pripranta vienas prie kito, mergina nustoja savimi rūpintis taip, kaip anksčiau. Jos kambarys tampa tikra betvarke, nes ji ten būna labai retai, dėvi tuos pačius drabužius, nesvarbu – švarūs jie ar ne; nėra laiko nusiprausti ir persirengti, nes retai būna namuose.

6. Viešai rodo jausmus

Dauguma turime draugių, kurios pamato besibučiuojančias poreles viešoje vietoje ir šlykštisi tokiu jų elgesiu. O staiga po savaitės ir pačios puola bučiuotis su savo vaikinais visų akivaizdoje. Jei vaikinas patinka merginai, ji norės visada būti su juo kartu, o jei jie yra kur nors viešoje vietoje, tai tuomet tai būtinai turi žinoti ir visi aplinkui.

7. Paslaptingai dingsta iš draugų susitikimo

Vieną minutę jūs linksminatės klube, o kitą minutę jos jau nebėra, lyg būtų ištirpusi ore. Draugai pultų į paniką manydami, kad jai kas nors nutiko, tačiau jei jau susitikinėja su kažkuo, draugai žinos, kad ji išėjo su vaikinu pratęsti vakaro pas jį.

8. Pakeičia aprangą

Mergina nusprendžia nebedėvėti sijono žemu liemeniu ar palaidinės, atidengiančios bambą, o vietoj to atsiranda megztinis ir kepurė atsukta snapeliu atgal. Jei mergina pakeitė savo aprangos stilių, greičiausiai ji bus tokia, kaip ir jos vaikino, nes ji nori parodyti, kaip jai patinka jo drabužiai ir jo apranga. Merginos, nebūtina rengtis vaikino megztiniu ar marškiniais, juk ir taip aišku, kad jūs draugaujate.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis