7 vaikino sakiniai, kurie reiškia aiškią simpatiją

Turbūt visoms ir taip aišku, jog vaikinas, kuris sako komplimentus, jaučia didesnę ar mažesnę simpatiją. Tačiau kaip iš vaikino paprastos kalbos atskirti, jog jis tau neabejingas?

Yra 7 sakiniai, kuriuos išgirdusi suklusk. Realybėje jie gali skambėti kiek kitaip, tačiau ėsmė liks ta pati. Paskaitom?

1. „Tu tikrai nepasakei/ nepadarei nieko gėdingo“, - nesvarbu, jog ką tik taip „susimovei“, kad stovi raudonais žandais. Vaikinas, kuris tave palaiko bet kokioje situacijoje, tikrai tau simpatizuoja. Jei tu jam patinki, jis pro akis praleis tai, jog ką tik pasakei nesąmonę arba apsipylei kava savo gražiąją suknelę.
2. „Tas dėstytojas, kuris tau parašė neigiamą balą, tave įvertino neteisingai“, - gal tai buvo mokytojas, o gal vadovas darbe - jei vaikinas net nežinodamas tikrosios situacijos (gal iš tiesų per mažai pasimokei ar vėlavai į darbą) tave gina, vadinasi tikrai jaučia tau didelę simpatiją. Būtent užtarimas yra vienas iš pagrindinių simpatijos požymių.
3. „O, geras, tau patinka pramoginiai šokiai, aš irgi juos dievinu!“, - galbūt vaikinas net nėra bandęs šokti, ką ten bandęs, į pramoginių šokių pusę net žiūrėjęs nebuvo, tačiau noriai kartu su tavimi eina stebėti pramoginių šokių pasirodymų, žinok, jog jis akivaizdžiai yra tave įsimylėjęs. Galiausiai vis tiek išaiškės, kad jam tavo dievinamas dalykas nėra prie širdies, tačiau jo pastangos bus įvertintos.
4. „Ta dėmelė ant tavo palaidinės yra visiškas niekis“, - gal tai net ne dėmelė, o didelė dėmė, kuria šiandien valgydama blynus su uogiene „papuošei“ palaidinę. Vis tik jei vaikinas teigia, jog nieko bloga nemato (nors tai akivaizdu...), reiškia, jam rūpi, jog tu jaustumeisi gerai ir nekompleksuotum dėl tokio dalyko.
5. „Manau, turėtum apsilankyti pas gydytoją dėl to skaudančio kelio. Nueisiu su tavimi kartu“, - vienas pagrindinių vaikino simpatijos požymių taip pat yra rūpinimasis. Jei vaikinas net pasiūl nueiti kartu su tavimi pas daktarą, žinok, jog tai tikra simpatija.
6. „Šis paltukas tau tinka kur kas labiau nei tai panelei priešais“, - vaikinai, kurie jaučia simpatiją merginai, yra linkę ją vertinti išaukštindami ir net nevengia to pabrėžti. Gali tuo pasidžiaugti, juk tai tikrai suteikia pasitikėjimo savimi!
7. „Cha cha“, - na, tai gal ir ne sakinys, greičiau jau emocinė išraiška, tačiau labai daug ką pasako, kai vaikinai pamėgdžioja tave. Pavyzdžiui, kai tu nusijuoki. Tai reiškia, jog vaikinas nesąmoningai parodo, jog tavimi žavisi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis