6 klaidos, kurios žlugdo draugystę su vaikinu

Pagaliau tu įsipareigojusi! Tu ir tavo vaikinas nepaleidžiate vienas kito: laikotės už rankų, ilgai žvelgiate vienas kitam į akis, siunčiate vienas kitam romantiškas žinutes ir kitaip išreiškiate savo simpatiją.

Tam, kad toks jausmas išsilaikytų, nepaskęsk jausmų jūroje. Yra dalykų, kurių reikėtų vengti, norint išsaugoti draugystę su vaikinu. Taigi pateikiame Jums net 6 klaidas, kurios žlugdo draugystę su vaikinu:


Nuolatinis kartojimas ,,aš tave myliu“


Kartais jauni žmonės simpatiją painioja su meile. Džiugu, kad vaikinas tau patinka ir jauti jam šiltus jausmus. Tačiau nuolatinis prisipažinimas meilėje vaikinus gali išgąsdinti. Pripažinkime: gal jūs dar nesate pasirengę kurti rimtų santykių, ir tai nėra nieko bloga! Džiaukis simpatija, tačiau žodelį ,,myliu” dažniau pasilaikyk sau: per dažnai kartojamas jis gali prarasti vertę.


Romantinių filmų scenarijai


Visos mes mėgstame romantiką. Tačiau tikėtis, jog viskas vyks kaip filme ,,Užrašų knygutė” – kiek naivoka… Teisinga yra tikėtis dovanos per tavo gimtadienį ar Valentino dieną, tačiau būkime atviros pačios sau: vaikinai minčių skaityti nemoka, todėl vos tau mintyse pagalvojus apie dovanas, vargu ar puls dovanoti gėles.


,,Prilipimas” prie vaikino


Kai esi santykiuose su vaikinu, normalu, jog nori su juo praleisti kuo daugiau laiko. Tačiau kiekvienai draugystei reikia šiek tiek laisvės. Tavo vaikinas, be abejo, nori su tavimi leisti laisvalaikį, bet jis turi ir kitų veiklų (laikas su tėvais, draugais, sportas ir t.t.) Jei labai labai visada nori būti šalia savojo, gali pasiūlyti jam tokį variantą: vieną ar dvi dienas per savaitę atsiplėšti vienam nuo kito ir pabūti atskirai. Patikėk, pasiilgti yra sveika. 


Paslapčių atskleidimas draugėms


Geriausios draugės yra tos, kurie apie tave žino viską: nuo nuostabiausių iki gėdingiausių tavo gyvenimo akimirkų. Nenuostabu, jog savo BFF pasakoji daug ką, tačiau atsimink, kai kalba eina apie santykius su vaikinu, kartais verta patylėti. Įsivaizduok, kaip turėtų raudonuoti vaikino ausys, kai tu nuolat pliurpti su draugėmis apie tai, kodėl jis tau nepaskambino, neparašė ar atšaukė pasimatymą…


Dramos karalienės vaidmuo


Ko vaikinai tikrai neapkenčia, tai nuolatinio dramblio darymo iš musės. Pykčiai, ašaros, susierzinimas yra natūrali žmonių reakciją į nesutarimus, tačiau nereikėtų nuolatos įsijausti į dramos karalienės vaidmenį. Tokios karalienės dažnai lieka be karūnos… Dar vienas dalykas, erzinantis vaikinus, yra paskalos. Palik apkalbėjimus susitikimams su draugėmis, o jei išeina, visai jų venk, verčiau rūpinkis savo, o ne kitų gyvenimais.


Noras, kad vaikinas visur už tave mokėtų


Gražu, kai vaikinas retkarčiais už tave sumoka. Tačiau reikalaujančiu sumokėti žvilgsniu žiūrėti į jį kiekvieną kartą, kai einate į kiną, nėra gerai. Vaikinai už mus moka dėl to, jog nori mus matyti laimingas, tačiau kai tai yra daroma iš paskutinių likusių pinigų… juk mūsų širdys ne ledinės! Svarbiausia yra buvimas kartu, todėl ieškokite pigesnių laisvalaikio leidimo alternatyvų: kino vakaras namie, pasivaikščiojimas lauke, važinėjimasis dviračiais ir t.t.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis