6 dalykai, kurie vaikinus priverčia įsimylėti paneles

Meilė - tai tokia būsena, kuriai apsakyti neužtektų visų pasaulio žodžių. Galbūt skamba banalokai, tačiau ar taip nėra? Juk meilė yra ir būsena, ir jausmas, ir potyris, ir elgesys... O kas lemia įsimylėjimą? Pasirodo, ne taip jau sunku tai nustatyti.

Yra šeši dalykai, kurie labiausiai lemia vaikino įsimylėjimą ar simpatiją merginoms.

1. Iš merginos sklindantis entuziazmas ir meilė gyvenimui. Ne veltui meilės būsena tokia euforiška. Yra teigiama, jog vaikinai įsimyli būtent todėl, jog mergina juos sužavi savo energija, optimizmu, linksmumu. Dar viena savybė - paprastumas. Ne dažnas vaikinas yra linkęs įsimylėti ledo karalienę.

2. Merginos mokėjimas mylėti save. Tai nereiškia nuolatinį puošimąsi ar gražinimąsi. Kai mergina myli save ne tik išorės, bet ir iš vidaus, tuomet ir vaikinas ją pamilsta.

3. Merginos iniciatyva. Iniciatyvios merginos vaikinus visuomet labai sužavi. Ne vien vaikinas turi kviesti tave į pasimatymus ar pirmą kartą tave pabučiuoti. Parodančios dėmesį merginos visuomet vaikinų akyse bus patrauklesnės.

4. Merginų mokėjimas pabrėžti skirtumus tarp vaikinų ir merginų. Mergina, kuri stengiasi pabrėžti savo moteriškąją pusę, visuomet sulauks dėmesio. Vaikinams dažniausiai patinka merginos, kurios yra tvarkingos, skaniai pasikvėpinusios, pasipuošusios suknelėmis. Žinoma, vien išore vadovautis negalima, mergina turi būti ir švelni, kantri, atlaidi.

5. Merginų noras būti globojamomos. Juk vaikinams taip gera duoti merginoms megztinį, kai šalta, pavaišinti arbata ar sutaisyti sugedusį kompiuterį. Jiems tai nekelia jokio vargo!

6. Vaikinai įsimyli todėl, kad įsimyli... panelė. Taip, kartais būna ir taip, jog rodydamos vaikinams savo simpatiją, priverčiame juos mus įsimylėti. Vaikinams rodydamos ypatingą dėmesį pamažu galime sulaukti atsako.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis