5 dalykai, kuriuos išduoda pirmasis bučinys

Kai internete pasirodė pirmosios bendros Miley Cyrus ir naujojo vaikino Patricko Schwarzeneggerio bučinių nuotraukos, komentatoriai iškart ėmė analizuoti, ar jausmai – tikri, o galbūt tai tik gudrus reklaminis triukas?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Vieni pastebėjo, kad Patrickas net ir bučiuodamas Miley nepaslepia kišenėje išmaniojo, kiti ginčijosi, kad jei vaikinas užsimerkęs bučiuoja, jo jausmai yra tikri. O kaip yra iš tikrųjų? Paanalizuokime, ką reiškia vaikinų bučiavimosi įpročiai.

1. Jis savimi pasitiki ar tik apsimetinėja?

Tikriausiai 99 proc. visų pirmųjų bučinių yra šiek tiek nejaukūs. Tačiau jei bučiuojiesi su vaikinu, kuris savimi nepasitiki, gali atsidurti tikrai nemalonioje situacijoje. Kaip atskirti tikrą pasitikėjimą savo jėgomis? Jeigu vaikinas bučiuoja tave tarsi „iš reikalo“, itin stipriai spaudžia lūpas ir jauti, kad jo visas kūnas įsitempė, tai parodo, kad toli gražu ne tas drąsuolis, kokiu dedasi. Ir priešingai, jei šalia vaikino jautiesi atsipalaidavusi, jis prieš bučiuodamas parodo tau kūno kalba dėmesį (apkabina per pečius, stipriai prie savęs priglaudžia), sveikiname, tau nereikės kiekviename žingsnyje stengtis parodyti, kad pastebi, koks jis šaunus.

2. Ar jis kantrus?

Romantiniuose filmuose bučinys gali tęstis nuo saulėlydžio iki pat aušros, realybėje, žinoma, kad ir ilgiausiai lauktas bučinys tetruks kelias akimirkas. Tačiau ir jos gali išduoti, kokias savybes vaikinas slepia. Jeigu atkreipsi dėmesį, kiek laiko jis skiria bučiniui, galėsi nuspėti, ar jis Œ– tas, kuris mėgaujasi gyvenimu ir yra kantrus, o gal priešingai – negali nustygti vietoje ir nuolat skuba. Kaip elgiasi tavo bučiuojamas vaikinas? Ar jauti, kad visas jo dėmesys – bučiniui, o gal jis turi kiek kitokių ketinimų ir skuba patikrinti, ką slepi po palaidine? Štai tau ir vos kelias sekundes trukęs testas. Ar padės apsispręsti?

3. Ar jis dėmesingas?

Bučiniui reikia dviejų žmonių. Tačiau ne visi vaikinai tai žino, bent jau taip galima spręsti iš jų elgesio bučinio metu. Bučiuotis iš knygų neišmoksi, nėra jokios universalios formulės, garantuojančios tobulą bučinį. Tačiau kartais vaikinai laikosi tam tikrų taisyklių ir jiems nė motais, kokius ženklus siunčia merginos kūnas. Jeigu jauti, kad bučinio metu vaikinas elgiasi taip, kaip jam patinka, tikėtina, kad ir už bučinio ribų jis tave ignoruos ar nepaisys tavo nuomonės. Dėmesingas vaikinas, nors ir besimėgaudamas bučiniu, seks tavo veiksmus ir vos pajutęs, kad tau kažkas nepatinka, keis taktiką.

4. Ar jis tavimi žavisi?

Visi vaikinai skirtingi, tačiau jei jau jie nuoširdžiai žavisi bučiuojama mergina, tikrai to neslėps. Atkreipk dėmesį, kaip jis elgiasi bučinio metu. Jei jis bučinį supranta tik kaip trumpą pakštelėjimą, gali būti, kad jis nėra tikras, ką iš tikrųjų tau jaučia, arba, gaila, bet laiką su tavimi leidžia toli gražu ne dėl nuoširdžių jausmų. Tačiau jei jis bučiuodamas laiko tave apglėbęs ir tvirtai prie savęs prispaudęs arba abiem delnais suima tavo galvą, glosto plaukus, taip parodydamas, kad nori tave kuo arčiau glausti, gali būti tikra, kad pirma mintis jo galvoje nubudus esi tu.

5. Ar jis tave vertina?

Žavėtis ir vertinti – ne tas pats. Kas tu jam – gražus „laimikis“ ar mergina, verta pagarbos ir didžiulių pastangų? Tai sužinoti padės ir bučinys. Žinoma, pirmasis bučinys nėra tas pats, kas tūkstantasis, tačiau net ir jis šį tą atskleidžia. Jeigu vaikinas po bučinio nusuka ar nuleidžia akis, stengiasi kuo greičiau pradėti pokalbį (nesvarbu, turi ką pasakyti, ar ne), išsitraukia iš kišenės savo telefoną, užkandį ar bet kokį kitą daiktą, kuris padėtų jam geriau jaustis, tai tik parodo, kad bučiuotis su tavimi jam mažiausiai nejauku, o tikėtina, kad tas bučinys jam nieko nereiškė. Paprastai vaikinai, pabučiavę jiems patikusią merginą, bent jau nuoširdžiai jai nusišypso, pažiūri į akis, paima už rankos ir kitaip parodo, kad toji mergina – ypač svarbi.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis