10 priežasčių, kodėl geriau neturėti vaikino

Yra merginų, kurios negali būti vienos. Tik nutraukusios vienus santykius, tuoj pat pradeda kurti naujus. Joms draugystė su vaikinu reiškia ne tik meilę ir laimę, bet ir suteikia saugumo bei visapusiškos apsaugos jausmą.

Vis dėlto ne visada turėti vaikiną yra... naudinga! Todėl jei esi vieniša, gali trinti rankomis, nes yra 10 faktų, kurie patvirtins, jog kartais turėti vaikiną yra labai erzinantis dalykas!

Kodėl draugystė su vaikinu kartais apkarsta? Žinoma, nereikia visko priimti rimtai - draugystė su vaikinu yra puikus dalykas! Tačiau visgi...

1. Turėti vaikiną kainuoja. Kaip bebūtų, juk turint simpatiją norisi daugiau puoštis, gražiau atrodyti, o tam reikia lėšų. Be to, jei esate pora, kuri dalinasi finansais, tuomet draugystė su vaikinu gali smarkiai kirsti per tavo kišenę - juk mažiau išleistum būdama viena?

2. Kai vaikino nuotaika bloga, bus bloga ir tavoji. Taip jau yra - žmonės perduoda kitiems žmonėms savo blogą energiją patys to nesuvokdami.

3. Pykstiesi su vaikinu dėl smulkmenų. Galbūt su jokiu kitu žmogumi niekuomet nesusipyktumėte dėl smulkmenėles, tačiau su vaikinu kyla konfliktai dėl kvailiausių dalykų...

4. Kartais nori neiti ten, kur nori eiti jis, bet nedrįsti to pasakyti. Jei esi viena, gali eiti ten, kur geidžia tavo širdis, o turėdama vaikiną privalai gerbti ir jo norus.

5. Praleidi mažiau laiko su draugais. Taip jau yra, jog susiradusi vaikiną staiga pamatai, jog dingo nemaža dalis tavo draugų ar draugių. Draugystė su vaikinu, kad ir kokia nuostabi, atima tavo ir tavo draugų laiką.

6. Vis labiau supranti, jog tavo vaikinas gali tave įskaudinti. Kuo daugiau meilės jam jauti, tuo didesnė galimybė, jog jis tave įskaudins. Žinoma, nuolat to baimintis būtų beprasmiška...

7. Net pačius absurdiškiausius dalykus vaikinas paverčia juokingais. „Na, ir kas čia tokio juokingo?“, - mąstai tu, kai tavo vaikinas juokiasi kone iš rankos piršto.

8. Tu gali nemėgti jo draugų, bet privalai juos toleruoti. Tikrai negali visuomet prie vaikino draugų būti surūgusi ir susierzinusi. Todėl privalai taikytis prie jų.

9. Nuolatos privalai susirašinėti arba kalbėti telefonu. Negali tiesiog vienai dienai dingti iš vaikino fronto - juk tuomet jis jaudinsis ir prisigalvos įvairiausių blogybių!

10. Visuomet turi rimtai apsvarstyti pasiūlymus. Jei esi įsipareigojusi, privalai aptarti savo planus su vaikinu, todėl lengva ranka nuspręsti, kur leisti savaitgalį, ko gero, negali.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis