Viso gero, duck face. Populiarumą užkariauja nauja nuotraukų mada (FOTO)

Nors populiarusis duck face fotografavimosi būdas dar neapleidžia savo pozicijų, vis dėlto pasaulyje kalbama, jog jis jau virsta atgyvena. Taip yra todėl, kad garsiausios visatos žvaigždės ant raudonojo kilimo rodo naują fotografavimosi madą - SQUINCH.

Šią fotografavimosi pozą demonstruoja visos žvaigždės, kurios nuotraukose geidžia atrodyti pritrenkiančiai. Kai duck face fotografavimosi technika atrodo kiek juokinga, squinch madą propaguojančios įžymybės džiaugiasi kuklia veido išraiška, tačiau įspūdingomis nuotraukomis.

Kuo toks ypatingas squinchingas? Ši technika buvo išrasta portretų fotografavimo meistro Peter Hurley, o greitai ją perėmė ir žvaigždės visame pasaulyje. 

Jos esmė - žeminant savo akių vokus akims suteikti smulkesnių akių efektą, o lūpas šiek tiek papūsti. Lūpu negalima praverti, jos turi būti kietokai suspaustos. Svarbiausia jausti tempimą skruostikaulių srityje, nes tai suteiks modeliškos veido išraiškos efektą.

Tik jokiu būdu nereikia paversti squincho jo protėviu duck face, mat taip bus sugadintas visas grožis. Nustatant tokią veido mimiką, išsiryškina skruostikauliai, veidas tampa skulptūriškesnis, o žvilgsnis šelmiškas.

Na, bet užteks kalbėti, reikia pažiūrėti. Kalbama, jog tiesiog tobulą squinch techniką filmo „Popierinių miestų“ premjeroje pademonstravo modelis Karlie Closs. Įvertink ir nuspręsk, ar vis dar nori fotografuotis duck face technika...

Karlie Kloss
Karlie Kloss
Vida Press

Karlie Kloss
Karlie Kloss
Vida Press

Karlie Kloss
Karlie Kloss
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis