Vaikinai atvirauja: labiausiai erzinantys merginų tipai „Facebook'e“

Tikriausiai ne kartą slinkdama pelės žymeklį savo „Facebook“ siena pagalvojai, kad tarp tavo draugų yra merginų, kurios net viena kitos nepažinodamos virtualioje erdvėje elgiasi identiškai. Vienos mėgsta net mažiausias savo mintis paversti ilgiausiais tekstais (ar kas nors skaito įrašą, dėl kurio tenka paspausti „See more“?!), kitos nepraleis progos pasidalinti naujausių pirkinių nuotraukomis, o trečios dalyvauja kiekviename „Facebook“ konkurse, nesvarbu, ar siūlančiame laimėti kosmetikos rinkinį, ar purškalą nuo uodų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Jei jau tu tokias merginas atpažįsti, tai vaikinų jos tikrai nelieka nepastebėtos. Juk „Facebook“ – lyg nemokama gražiausių merginų nuotraukų paroda! O ar kada susimąstei kurios tipinės „Facebook“ vartotojos labiausiai traukia vaikinų akį ne dėl grožio ar įdomių įrašų, bet dėl įkyrumo ar erzinančio elgesio? Paklausėme vaikinų!

Panelė „Aš graži“

Povilas, 19 m. „Suprantu, kad visos merginos nori būti gražios ir demonstruoti geriausias savo išvaizdos puses, tačiau tos, kurios profilio nuotrauką iš vieno „selfie“ po 5 minučių pakeičia į kitą beveik identišką... nepykit, bet man jos apgailėtinos“.

„Aš tokia protinga, kad man niekas neprilygs“

Dainius, 21 m. „Negaliu pakęsti merginų, kurios apsimeta itin protingomis, dalinasi rimtų straipsnių nuorodomis, įsivelia į diskusijas ir, panašu, pasiryžusios padaryti bet ką, kad pademonstruotų savo intelektą. Esu kažkur girdėjęs, kad kuo žmogus išmintingesnis, tuo mažiau jis savo žiniomis giriasi. To linkėčiau „Facebook'o“ intelektualėms“.

„Sportuoju net karščiuodama“

Lukas, 17 m. „Sportiškos figūros merginos man labai patrauklios, tačiau pastaruoju metu „Facebook'e“ pastebiu vis daugiau merginų, kurios, panašu, dėl raumeningo kūno tiesiog išprotėjo. Kažkodėl visoms prisireikė ryškaus pilvo preso ir tokio riesto užpakalio, kad ant jo knygą būtų galima pasidėt. O kur dar visų sporto pasiekimų viešinimas...“

„Mano šuo – mano gyvenimas“

Augustas, 22 m. „Gal nuskambės keistokai, bet man įtarimą kelia merginos, publikuojančios ne savo, o augintinio nuotraukas. Kartais atrodo, kad tie jų jorkšyrai susikūrė „Facebook'o“ paskyras...“

„Dievinu vaikučius, bet tik kol pozuoju“

Tadas, 18 m. „Koks vaizdas labiausiai išgąsdintų jauną vaikiną, kuris turi panelę? O gi teigiamas nėštumo testas. Todėl nesuprantu tų merginų, kurios nuolat fotografuojasi su mažamečiais sūnėnais, dukterėčiomis, kaimynų atžalomis ar tiesiog nepažįstamų žmonių vaikais kino teatre (taip, esu matęs ir tokių!), o vėliau tokiomis nuotraukomis dalinasi „Facebook'e“. Ką jos nori pasakyti? Manau, kad jos prisiskaitė per daug moteriškų žurnalų, kuriuose rašoma, kad jei tavo vaikinas matys tave mamos vaidmenyje, lengviau jį „suvystysi“. Pasvajokit!“

„Žiūrėkit, ką nusipirkau“

Edgaras, 20 m. „O aš „Facebook'e“ labai dažnai matau merginas, kurios dar nespėjusios už naujus batus sumokėti jau dalinasi jų nuotraukomis. Nauja kosmetika, drabužiai, žvakės, rankinės ir t.t. – viešinti būtina viską! Apsipirkinėjimo aukos, ne kitaip“.

„Svajoju, bet nieko nedarau“

Andrius, 19 m. „Kam dalintis nuotraukos, kurios nėra tavo? Nesuprantu merginų, kurios sukuria ištisus albumus, kuriuose – kitų merginų nuotraukos, daiktai, kurių jos neturi ar automobiliai, kurių jos nevairuoja. Man atrodo, kad rinkdamos tas nuotraukos jos svajoja visa tai turėti, tačiau vien renkant gražius paveiksliukus nieko nepasieks“.

„Aš – nepripažinta motyvatorė“

Donatas, 22 m. „Juokingiausios man – citatomis besidalinančios merginos. O ypač tos, kurios dalinasi rimtomis citatomis rožių ar širdelių fone. Galbūt jos nedrįsta pasakyti to, ką mano, todėl slepiasi už kito žmogaus citatos? Dalis merginų bando taip atkreipti joms patinkančių vaikinų dėmesį ir priversti juos susimąstyti“.

„Mano vaikinas – idealus“

Ernestas, 17 m. „Nenorėčiau, kad mano mergina elgtųsi kaip nemaža dalis „Facebook'e“ savo santykius viešinančių panelių. Vaikinas padovanojo gėlių? Nuotrauka jau ant sienos. Kitos net vaikino žinutes viešina! Suprantu, kad dažniausiai jos nori pasigirti savo tobulų vaikinų dėmesiu ir dovanomis, tačiau tokiu elgesiu tik parodo, kad negerbia savo vaikinų privatumo. Na, nebent tas vaikinas toks, kuriam jo reputacija nerūpi...“

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis