To dar nebuvo: populiarėja neįprasta „selfie“ mada(VIDEO)

Selfie“ nuotraukos jau seniai užkariavo socialinius tinklus, todėl nenuostabu, kad atsiranda vis naujų „asmenukės“ versijų, juk vienodai save fotografuoti – nuobodu.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Viena naujausių „selfie“ madų – „Donut Selfie“, kurios esmė yra įamžinti save ne nuotrauka, o specialia technika nufilmuotu klipu. Tokiu būdu parodomas ne tik veidas, bet ir šoninės galvos dalys. „Spurgos selfie“ idėjos autorė Karen X. Cheng, gyvenanti San Franciske teigia, kad norint įamžinti save šia technika, reikia žinoti keletą svarbių taisyklių:

1. „Donut Selfie“ esmė – telefonu brėžti apskritimą nuo vieno smilkinio iki kito (dėl filmavimo apskritimu ši „selfie“ ir primena spurgą). Svarbu kamera paliesti galvą, nes taip pasiekiamas užtemdyto ekrano efektas, kuris padeda „suklijuoti“ du atskirus vaizdo klipus.

2. Labai svarbu nesistengti visiškai ištiesti rankos, nes taip ji pateks į kadrą ir neteks „ore skraidančio fotoaparato“ efekto. Filmuojant ranką būtinai sulenkite.

3. Nufilmavus savo „selfie“ galima patobulinti sulėtinant ar pagreitinant vaizdą bei pridėti daugelį kitų vaizdo efektų.

Kaip reikia taisyklingai filmuoti „Donut Selfie“, pasakoja autorė Karen X. Chen.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis