Tavo mėgstamos spalvos atskleis tai, ko negirdėjai

Spalvas renkamės pagal nuotaiką, kita vertus, spalvos daro poveikį nuotaikai. Taigi – šiek tiek apie spalvų reikšmes. Rinkis savo mėgstamą spalvą pagal savo nuotaiką!

Mėlyna

Mėlyna – taikos, ramybės, raminanti spalva. Atsipalaiduok, pažvelk į žydrą dangų ar mėlyną jūros gelmę, giliai įkvėpk. Jei diena buvo sunki, įtempta, gali padėti ryškus aksesuaras – vyšninis šalikėlis ar kaklaraištis prie mėlyno kostiumo.

Raudona

Ryškiai raudona spalva traukia žvilgsnius, suteikia energijos, gali netgi daugiau pasitikėjimo savimi suteikti. Raudona sunkiu metu pastiprina tikėjimą savimi, tada ir daugiau jėgų atsiras. Jei nebijai įžūlaus ryškaus atspalvio, gali pradėti nuo raudonų batelių ar burgundiško vyno raudonumo švarkelio, užuot apsivilkusi visą kostiumėlį.

Žalia

Žalia priartina prie gamtos, padeda atsipalaiduoti. Puikus pasirinkimas savaitgaliui, jei nori pailsėti, pasivaikščioti, o ir darbo dieną pravers, norint sukurti ramybės oazę vidury chaoso. Renkantis žalią spalvą labai svarbu prisitaikyti odai ir kūno tipui tinkantį atspalvį. Yra tokių žalios atspalvių, kokių joks žmogus nenorėtų vilkėti.

Oranžinė

Jei vilkėsi oranžinį drabužį, tikrai pritrauksi daug žvilgsnių. Jei toks tavo tikslas – pirmyn. Jei ne, pasirink vieną oranžinį daiktą – rankinę ar megztinį. Tavo aura pritrauks tau skirtąjį.

Violetinė

Senovėje šios spalvos drabužius galėjo dėvėti tik karaliai. Mus ši spalva traukia tada, kai norime pasijusti taip, kad turime galimybę vilkėti tai, ką norime. Be abejo, šiais laikais norint vilkėti violetinius drabužius, nebūtina turėti arklides ir pilnus tarnų namus. Tai tiesiog reiškia, kad laikai save stipria asmenybe, tiki savimi ir gali rinktis. Dažniausiai violetiniai – kūrybingų žmonių atspalviai.

Taigi jei nori pasisemti energijos, įkvėpimo, rinkis burgundiško vyno raudonumą, tamsaus gintaro spalvą. Jeigu norisi aiškumo, ramybės, padės mėlyna ir žalia spalvos. O jei norisi šėlti, drąsiai pasitelk į draugiją oranžinę ar aukso spalvas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis