Šviežia interneto tendencija kelia aršias diskusijas (FOTO)

Kai mus aplanko TOS dienos, pripažinkim - ne viena esame pagalvojusios, kad gal geriau būtų buvę gimti vaikinu. Jokio kas mėnesio skausmo, alkio priepuolių ar nuotaikų svyravimo

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Būtent tokių minčių vedamos kai kurios socialiniuose tinkluose aktyviai besireiškiančios merginos pradėjo naują madą.

Kas šį kartą? Ogi nemažai merginų savo socialinių tinklų paskyroje dalinasi savo išgyvenimais per mėnesines. Pavyzdžiui, įkelia nuotrauką su ugnikalniu ir parašo prierašą, jog šiuo metu jaučiasi taip, lyg jų viduje vyktų šis gamtos procesas. 

Anot jų, merginos turi teisę viešai reikšti savo išgyvenimus ir dalintis savo nepasitenkinimu. Tačiau kam visam pasauliui skelbti, jog tau yra TOS dienos, daugelis nesupranta.

#LiveTweetYourPeriod žyma sparčiai populiarėja Twitterio paskyroje, tačiau tik laiko klausimas, kai ši mada pasieks ir mums artimą socialinį tinklą Facebooką.

Kaip bebūtų, daugelis žmonių tokią madą laiko kiek keistoka: juk merginos per amžių amžius kentėdavo mėnesinių skausmus. Na, tai ne pats maloniausias dalykas, tačiau kodėl reikia tokius dalykus viešinti? 

Ar tu pati išdrįstum apie savo nepasitenkinimą mėnesinių teikiamais malonumais dalintis viešai? 

Pavyzdį su merginų mėnesinių bėdų išgyvenimais rasi čia ir čia

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis