Serialai, kuriuos būtina pamatyti šią žiemą(APKLAUSA)

Turbūt pagrindiniai dalykai, kurie mus, merginas, gelbsti niūriais ir lietingais žiemos vakarais – puodelis arbatos ir geras serialas. Bet, deja, ne visi populiarūs serialai verti GERO serialo vardo. Kaip kuriems toks apibūdinimas tiesiog per prastas!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„Pretty Little Liars“

Serialas merginoms, kurioms nusibodo žiūrėti vien į turtingų tėvelių dukrytes ir raumeningus vaikinukus. Žinoma, tokių veikėjų charakteristikų galima pamatyti ir čia, bet pagrindinė idėja daug labiau intriguojanti. Viena iš penkių neišskiriamų draugių mįslingai nužudoma. Praėjus metams po žmogžudystės, nusikaltimo aplinkybės ir motyvai dar neišaiškinti. Likusį ketvertą pradeda gąsdinti paslaptingi laiškai iš nežinomo adresato – A. Iš pradžių merginos mano, kad tai mirusi jų draugė Alison – ji vienintelė žinojo visas draugužių paslaptis. Seriale bandoma išsiaiškinti, kas yra bauginantis – A ir kas taip žiauriai pasielgė su Alison. Netrūksta ir kasdienių paauglių gyvenimo dilemų, santykių problemų sprendimų, meilės ir intrigų. Serialo kostiumų kūrėjai nešykšti ir mados patarimų. Merginų stilius gan neįprastas, o svarbiausia – kiekvienos skirtingas, todėl idėjų aprangai gali pasisemti įvairių skonių žiūrovės. Dar vienas pliusas, kodėl verta vakarus leisti su PLL – stulbinančiu greičiu išgarsėjusi Lucy Hale. Vis dėlto serialas turi ir keletą minusų. Vienas iš jų – pakankamai greitai nusibostantis siužetas.

Vida Press

„Gossip Girl“

Prestižinis serialas apie prestižiniame Niujorko koledže besimokančias gražuoles. Seriale atskleidžiama viena didžiausių šiuolaikinių paauglių problemų – paskalos. Koledže nesibaigia linksmybės: vakarėliai, draugės, madingi drabužėliai, vaikinai ir nuotykiai. Deja, atsiranda nežinomasis, norintis sugadinti tobulą merginų gyvenimą. Vis labiau populiarėja internetinis puslapis, kuriame aprašomas koledžo elito gyvenimas ir jo dėmės. Iš pirmo žvilgsnio vaikiškas žaidimas virsta didžiuliu galvos skausmu merginoms. Serialo eigoje jos bando išsiaiškinti ir susidoroti su tokiu negailestingu pokštų mėgėju.
  
Jei mieliau renkiesi tradicinius dalykus – ši istorija kaip tik tau, nes norint ją sužinoti, nebūtina žiūrėti į ekraną. „Liežuvautojos“ kelio pradžia – to paties pavadinimo knyga, sulaukusi milžiniško populiarumo. Būtent jos dėka šiandien galime stebėti ir serialą.
Serialo žiūrovės turi galimybę paganyti akis į daugybę gražuoliukų. Vienas iš jų - Ed Westwick, kuris be aktoriaus karjeros aukštumų siekia ir scenoje. Pasirodo, šis vaikinukas groja ir dainuoja garsioje roko grupėje „The Filthy Youth”.

Vida Press

Nepaisant visų serialo pliusų, jis patiks ne visoms. Rimtesnių žanrų mėgėjoms teks pasiieškoti kažko kito, nes „Gossip girl“ gali priminti tik tuščio gyvenimo įvaizdį, kuriame didžiausiomis vertybėmis laikomi vaikinai, linksmybės, brangūs drabužiai ir nesibaigiantys vakarėliai.


„New Girl“

Serialas, kuris parodys, kad ne visos mokytojos vilki ilgus sijonus ir skaito pelėsiu dvelkiančias šimto metų senumo poezijos knygas. Pagrindinė „New girl“ herojė – jauna anglų kalbos mokytoja, kuri po išsiskyrimo su vaikinu persikrausto gyventi pas tris nepažįstamus vaikinus. Drąsu? Ne tik drąsu, bet ir linksma. Gyvendama kartu ketveriukė patiria kalnus linksmybių, kol galų gale tarp merginos ir vieno iš kambariokų užsimezga kažkas, ko negalima laikyti tik kambariokų santykiais.
„New girl“ tikrai neleis liūdėti net šalčiausiais vakarais. Prie įtraukiančio siužeto režisieriai derina komedijos elementus, todėl subtili juoko dozė – garantuota. Deja, ir šis serialas neišvengė kritikos blyksčių. Vienas iš veikėjų – Smith – žiūrovėms dažnai sukelia nusivylimą, todėl kai kurios serialo mėgėjos tikrai neatsisakytų šį įkyrų vaikinuką „išspirti iš vaizdo“.
Įsitraukti į serialų gyvenimą tikrai nesunku, tačiau reikia pasisaugoti, nes geriausi serialai taip lengvai nepaleidžia.

Zooey Deschanel
Zooey Deschanel
Vida Press


„The Mindy Project“

Pagrindinė serialo veikėja Mindy Lahiri be jokio vargo gali pacituoti kiekvieną bet kokio romantinio filmo sceną. Juk šiuose filmuose merginos visada gauna tai, ko nori – šis faktas labiausiai ir žavi Mindy. Ji nusprendžia tapti viena iš taip dievinamų filmų merginų – gražia, protinga, išsilavinusia ir nepriekaištingų formų savininke. Visa tai ne šiaip – tapti nepakartojama ji trokšta todėl, kad galėtų suvilioti bet kurį vaikiną. Tačiau pagrindinė veikėja ne tik romantinių filmų ekspertė, bet ir profesionalumo laiptais kopianti medikė, kuri savo patirtimi dalinasi su keliais vyriškiais – kolegomis, kurie jai tampa tikra našta. Seriale ir pasakojama šios jaunos merginos istorija – Mindy bando atsispirti seksualiems kolegoms, nepakliūti į jų pinkles ir siekti aukštumų karjeroje. Deja, „The Mindy Project“ reitingai nėra labai aukšti, o žiūrovai skundžiasi erzinančiu pagrindinės herojės balsu, tačiau režisieriai pasistengė, kad siužetinė linija suintriguotų serialo įvykius sekti nuo pirmos iki paskutinės serijos.

Vida Press


„Castle“

Serialas merginoms, dievinančioms „CSI Majamį“. Tai dar vienas detektyvas, kuris pasakoja populiarumo nestokojančio bestselerių rašytojo Ričardo Kastlo istoriją. Vyrukas visai netikėtomis aplinkybėmis tampa Niujorko policijos departamento atstovu. Darbe jis neliks vienas – jam paskiriama nepaprasto grožio partnerė detektyvė Kaitė Beket. Deja, mergina nesijaučia patenkinta garsiojo rašytojo kompanija, tačiau netikėtų bylų narpliojimas bendradarbius suartina. Suartina netgi labiau nei jie norėtų – pora pradeda jausti pirmuosius įsimylėjimo simptomus. Bendradarbių asmeninių santykių problemos, kasdienis darbas, netradicinių nusikaltimų motyvų ieškojimas, sveikas humoras – visa tai kuria įtraukiančio serialo charakteristiką. Nors kartais norėtųsi išvysti daugiau scenų, kuriose vystosi kolegų asmeniniai santykiai, plėtojama jų jausmų vienas kitam tema, tačiau serialo žanras tekia „Castle“ nemažai privalumų. Tad, jei „CSI Majami“ herojų žodžius moki mintinai, – naujas detektyvas tikrai padės juos pamiršti ir mokytis naujų.

„A to Z“

Nepaprasta ir gan neįprasta meilės istorija. Vaikino ir merginos santykiai vaizduojami nuo pat susipažinimo iki išsiskyrimo. Vienas iš įdomiausių serialo bruožų – serijų pavadinimai sudėlioti abėcėlės eiliškumo tvarka, o pagrindinių veikėjų vardai – Andrew ir Zelda – simbolizuoja ir pagrindinę serialo mintį – draugystę parodyti nuo pat pradžios iki galo. Šis televizijos industrijos šedevras ypač patiks „santykių ekspertėms“. Kiekvienoje serijoje sprendžiama vis nauja poros gyvenime iškilusi problema – pradedant nuo buitinių, baigiant moralinėmis. Nors serialas dar visiškai šviežias, pirmasis sezonas susilaukė nemažai žiūrovų dėmesio. Žinoma, užkietėjusiems serialų mėgėjams gali nepatikti serijos trukmė (vos 20 min.), tačiau jis tikrai nenuvils „lengvų“, gilaus suvokimo nereikalaujančių istorijų fanų.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis