Savaitgalio renginių gidas

Mes pasirūpinome, kad jaunoms, linksmybių bei veiklos ištroškusioms sieloms, netektų sukti galvos, ką nuveikus ne tik savaitgalį, bet ir visą ateinančią savaitę! Pasaulinio garso žvaigždžių koncertai, šiurpūs ir pašėlę Helovino vakarėliai, humoro vakarai, šiuolaikiniai spektakliai ir įdomios bei nestandartinės diskusijos – visas pramogų kompleksas, kuris neleis sėdėti namuose, taigi, pasiruoškite pramogoms!

Visi jos albumai, išleisti per tris dešimtmečius, pateko į britų populiariausių įrašų sąrašo penketuką. Ji apdovanota Britų ir „Grammy“ apdovanojimų statulėlėmis, o Melburne šios atlikėjos garbei pastatyta ją vaizduojanti bronzinė skulptūra. Tai – tik maža dalelė Kylie Minogue pasiekimų, kurie įrodo jos populiarumą ir įvertinimą visame pasaulyje. Spalio 31-ąją dainininkė Kauno „Žalgirio“ arenoje pristatys naujausią savo albumą „Kiss Me Once“, surengdama tokio paties pavadinimo turą, taigi, penktadienio vakarą keliaukime susitikti su pasaulinio garso žvaigžde Kylie Minogue (renginio organizatorius – „Live Nation Lietuva“)!

Visi ištikimieji reiveriai savo kalendoriuje turėtų raudonai pasižymėti spalio 31-osios vakarą! „GRAND HALLOWEEN CARNAVAL“  – didžiausias elektroninės muzikos renginyje Lietuvoje – jums atvers vartus tarp šio ir anapusinio pasaulio! Šimtas didžėjų, daug garso, galingos šviesos, psichodelinės dekoracijos ir dar daug staigmenų lauks visų apsilankiusiųjų, tad jei abejojate, kur praleisti penktadienį, žinokite, kad galingiausias Helovino vakarėlis vyks čia (renginio organizatorius – „Sound Traffik“)!

Kokteilių klubas „POSH“ siūlo Heloviną praleisti nestandartiškai! Juoda spalva jums atrodo niūri? Čia, nors ir neprivalomas, tačiau pageidautinas, aprangos kodas – balta! Vakarėlio „WHITE HALLOWEEN CARNIVAL“ organizatoriai sako, kad ši spalva nuo senų laikų asocijuojasi su harmonija, klasika, elitu ir visa kita visuomenės „grietinėle“ ir Helovino naktį kviečia pabūti viso šito dalimi (renginio organizatorius – klubas „POSH“).

Panašu, kad šį rudenį lyja žvaigždėmis – jau lapkričio 3-ąją savo koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs vaikinų grupė „OneRepublic“. Per savo kūrybinės ir sceninės veiklos dešimtmetį jie savo gerbėjams padovanojo begales hitų, kuriuos galėsite išgirsti vieninteliame koncerte Lietuvoje – Vilniuje. Tarp jų – tiek naujojo pristatomo albumo „Native“ dainos, tiek seniau gerbėjų pamiltos melodijos, taigi, pirmadienį šėlkime su jaunimo numylėtiniais „OneRepublic“ (renginio organizatorius – „SEVEN Live“)!

„59‘ Online“  – muzikinis koliažų spektaklis kartai, kurios pirmieji meilės prisipažinimai įvyko sms‘as, skyrybos – email‘ais, barniai – skype‘ais, žinių įgijimas –googl‘e, muzikinis tobulėjimas – youtube‘je. Miuziklą įkvėpė Marshallo McLuhano mintis, jog visos medijos keičia žmogaus sąmonę, taigi, jau antradienį aktorių bei muzikantų komanda jūsų paklaus: kas gali nutikti per 59 minutes internete? Atsakymą raskite drauge (renginio organizatorius – Menų spaustuvė) !

„Kitokie pasikalbėjimai“, pritraukiantys tiek jauną ir energingą, tiek solidžią publiką, jau persikėlė į sostinę ir sėkmingai tęsia savo pašnekesius su visuomenei įdomiais žmonėmis. Šį kartą į pašnekovo kėdę atsisės Vilniaus miesto galva – Artūras Zuokas, o kad diskusija praeitų sklandžiai, vairą į savo rankas paims vedėjas Justinas Jankevičius. Nuraminsime – politinių temų lapkričio 5-ąją bus vengiama, tačiau jums gali pasirodyti įdomu tai, jog į šį žmogų bus pažvelgta kaip į inovatyvų verslininką, žurnalistą ir pareigingą vyrą bei pilietį (renginio organizatorius – „Kas vyksta Vilniuje“).

Mantas Katleris, Justinas Jankevičius, Paulius Ambrazevičius, Domas Raibys, Vaidotas Šiožinis, Dominykas Klajumas, Mantas Stonkus, o kitaip tariant – „Humoro klubas“  pristato premjerą – visiškai naują, dar dažais kvepiančią programą “Duok dėdei bučkį”. Sakoma, kad juoktis sveika, taigi ketvirtadienį šie vyrai pasirūpins vilniečių ir miesto svečių sveikata (renginio organizatorius – „Baltic music“)!

Nežinai, kur ir kada vyksta geriausi renginiai? Portale http://kur.delfi.lt/ gali rasti geriausias laisvalaikio praleidimo idėjas. Pasirink ieškomo renginio tipą ir pasinerk į linksmybių sūkurį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis