Savaitgalio renginių gidas

Koncertai, vakarai su pripažintais komikais, vakarėliai ir savęs išbandymas scenoje – tiek šią savaitę laukia tų, kurioms sėdėti namie – pernelyg ramu! Gera kompanija šalia niekada nepamaišys, bet nepamiršk, kad ten, kur siaučia linksmybių dvasia, gimsta įdomiausios ir netikėčiausios pažintys!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pozityvi autoironija, šmaikštus bendravimas su publika, originalumu ir energija trykštantys pasirodymai – tai, ką grupė „Liūdni Slibinai“ sugeba taip gerai, kad dėl to nekyla jokių abejonių. Tradicija tampantys rudeniniai trijulės koncertai ir šį rudenį nepaliks tautiečių darganotoje nuotaikoje – suplanavę muzikinį turą penkiuose Lietuvos miestuose, penktadienį jie gera nuotaika užkrės sostinės gyventojus bei svečius (renginio organizatorius – „Liūdi“)!

Prieš dešimtį metų grupės „Naktinės personos” nariai pasuko skirtingais keliais, tačiau pastaruoju metu juos vis dažniau galima pamatyti vėl užlipančius ant scenos kaip komandą. Spalio 24 d. baras „Olympic Lounge” aprangos kodą skelbia pramoginiu ir kviečia šėlti visiems gerai žinomų Alano Chošnau ir Aro Vėberio dainų apsuptyje (renginio organizatorius – baras „Olympic Lounge”)!

Grupės „Kings Of Leon” dainos šokti priverčia net tuos, kurie sakosi nešokantys, o tie, kurie nuolat negali nustovėti vietoje – roko skambesio pripildyta muzika veda iš proto! Tikrų tikriausią grupės dvasią penktadienio vakarą mums dovanos „Kings of Leon Tribute“ – penki talentingi vaikinai, nuolatos matomi įvairiuose projektuose. Tie, kurie jau yra stebėję jų pasirodymą, žino, kad ten liūdna, šalta ar nuobodu tiesiog nebūna (renginio organizatorius – klubas „Brodvėjus“).

Tie, kurie buvo pirmojoje techno naktų „RESOLUTE“ serijoje, jau žino, kaip leis šeštadienio vakarą bei naktį. Tačiau tiems, kurie praleido įspūdingą renginį, skubame pranešti: antrasis raundas žada ne mažiau įspūdingą vakarėlį, kurio vairą į rankas paims svečias iš Berlyno – Milton Bradley! Jo setai prilyginami parai – nuo tamsos į šviesą ir atgal į tamsą. Juose telpa viskas, nuo tamsaus eksperimentinio techno, iki gilių industrinių garsų, pilnai apglėbiančių paskutiniųjų dvidešimties metų muzikos istoriją, į kurią jus kviečiame pasinerti spalio 25-ąją (renginio organizatorius – menu fabrikas „Loftas”).

Pajūryje geriausi vakarėliai vykti net ir vidury savaitės! Klaipėdos gyventojus ir miesto svečius dainininkas Donatas Montvydas  jau trečiadienį pakvies į savo naujos koncertinės programos „Norėčiau, kad būtum mano“ pristatymo koncertą su gyvo garso grupe. Merginos jį myli dėl puikiai valdomo balso, nevaržomo ir užvedančio šokio bei kerinčios šypsenos, tačiau geroms bei judėti verčiančioms dainoms negali atsispirti ir vaikinai (renginio organizatorius – „Gyva muzika”)!

Humoro klubas spalio 29-ąją kviečia į neeilinio komiko Daniel Sloss vakarą! Krūva apdovanojimų, daugybė pasirodymų užsienio šalyse, dalyvavimas pasaulinio žinomumo laidose, nuolat išparduodami bilietai, išleistas DVD – būtų galima nesustoti vardinus, bet šį kartą geriau vieną kartą pamatyti nei šimtą kartų išgirsti. Beje, gero juoko dozė draugų apsuptyje nepakenkė dar niekam, o išgelbėjo – ne vieną (renginio organizatorius – klubas „Tamsta“)!

Dainuoji duše? Dainuoji gatvėje? Dainuoji gulėdama, stovėdama, sėdėdama ir negali nustoti? O gal draugai gyrė tavo balsą? Galbūt tiesiog mėgsti linksmintis ir nestabdyti? Ketvirtadienio vakarą pasijusk žvaigžde ir užlipk ant scenos, nes „Artistų karaoke” šį sezoną grįžo atnaujinus salės išdėstymą, jaukiai apšvietus sceną ir patobulinus garso aparatūrą bei papildžius dainų sąrašą! Viskas tik tam, kad tą vakarą spindėtum (renginio organizatorius – klubas „Artistai”)!

Nežinai, kur ir kada vyksta geriausi renginiai (http://kur.delfi.lt/renginiai) ? Portale http://kur.delfi.lt/ gali rasti geriausias laisvalaikio praleidimo idėjas. Pasirink ieškomo renginio tipą ir pasinerk į linksmybių sūkurį!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis