Savaitgalio renginių gidas (09 12-09 14)

Po sunkios mokslų savaitės – metas linksmybėms. Kur.lt parengė renginių gidą, kuris tikrai neleis nuobodžiauti ant sofos.

Penktadienio vakarą pasinerkim į egzotišką ir svaiginantį renginį kartu su K. Janutaite ir „Catching Spirit of Lana Del Rey”. Šis tribute žada perteikti charizmatiškos atlikėjos koncertų atmosferą ir penktadienį pripildyti šiltų emocijų.

PENKTADIENIS

Naują sezoną pradėjusi Tamsta Club penktadienį kviečia mus į „Coldplay Tribute“  koncertą. Lietuvių muzikantai, sužavėti šios grupės muzika, nusprendė surengti įsimenamą pasirodymą su visiems gerai žinomais hitais, kuriuos galės kartu traukt visa publika.

Visi gimę po mergelės ženklu penktadienį kviečiami į „Studio 9“, kur vyks vakarėlis „Mergelių išpažintys”
.
Visi intelektualai, išsiilgę džiazo ir bliuzo muzikos garsų, laukiami „Soul & Pepper restorane“, kuriame “The Round Midnight Band” surengs jautrų ir įsimenantį koncertą.

ŠEŠTADIENIS

Šeštadienį „Tamsta Club“ kviečia į aksominį akustinį vakarą su Giedre Kilčiauskiene. Dainininkė, kartu su pianino skambesiu, pateiks jums savo “sielą” - savo kurtas dainas ir tekstus, todėl visi, kas neabejingi kokybei ir nėra apriboti muzikinių stilių, kviečiami kartu su Giedre išgyventi šį iššūkį.

Šeštadienį klaipėdiečiai kviečiami į “Kaštoną”, kuriame vyks “ChestNut Sounds” vakarėlis – visa muzika skambės vien tik iš vinilinių plokštelių, o muzikos žanrai svyruos nuo jazz iki latino.

Norintys sužinoti tai, ką televizijos žiūrovai sužinos tik prasidėjus naujam “Lietuvos talentų” sezonui, laukiami atrankų filmavimuose. Naujausi talentai, filmavimo užkulisiai ir neiškarpyti teisėjų pasisakymai – visa tai renginyje “Lietuvos talentai 2014”.

Nors renginiai Vilniuje , atrodytų, savo gausa lenkia kitus miestus, daugiau pasiūlymų rasite apsilankę www.kur.lt tinklalapyje – pasirinkite renginio tipą “vakarėliai” ir raskite ieškomą renginį savo mieste.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis