Rudens sezono serialai, kuriuos verta žiūrėti(ATNAUJINTA)

Jeigu vis dar nerandi priežasties džiaugtis rudeniu, siūlome prisiminti, kad į eterį būtent šį sezoną sugrįžta tavo mylimiausi serialai!

Apačioje rasi sąrašą serialų, iš kurio sau tinkamą išsirinks net ir išrankiausia žiūrovė. Be to, rasi ir visiškų šviežienų!

„The Mindy Project“

Komiška ginekologė Mindy Lahiri sugrįžta! Šiam sezone ji – ne desperatiškai meilės ieškanti mergina, o išvaizdaus bendradarbio mylimoji, kuriai tenka pratintis prie rimtų santykių statuso. Tačiau, patikėkit, komiškų nutikimų jos gyvenime – nė kiek ne mažiau!


AOP nuotrauka

„The Big Bang Theory“

Kas gali būti juokingiau už mokslininkus, kurie nė iš tolo neprimena rimtų profesorių? Toli gražu: serialo herojai eina iš proto dėl antikvarinių komiksų bei figūrėlių, negali praleisti nė vieno naujo kompiuterinio žaidimo ir nuolat varžosi, kuris gi jų – protingesnis. Neįtikėtino populiarumo sulaukęs serialas patinka ir jaunimui, ir vyresnio amžiaus žmonėms, o nesijuokti iš elementariose gyvenimiškose situacijose pasimetusių moksliukų – sunkiai įmanoma...

NAUJIENA „Manhattan Love Story“

Vos prieš keletą dienų debiutavęs serialas pasakoja apie du niujorkiečius, kurie yra visiškos priešingybės. Jis – merginas kaip kojines keičiantis trofėjų kompanijos paveldėtojas, ji – miestą ir darbą pakeitusi svajoklė, siekianti pradėti naują gyvenimą galimybių sostinėje. Draugai juos suveda aklam pasimatymui, kuris, pasirodo, pasmerktas nuo pat pirmosios pažinties akimirkos. Tačiau nors ir ne itin vienas kitu susižavėję, jiedu sugeba paminti savo įsitikinimus ir pažintį tęsia. Patiks pasiilgusiems „Gossip Girl“ matytų Manheteno vaizdų!

„New Girl“

Lofte gyvenanti draugų kompanija su keistuole Jess priešaky ir vėl sugrįžo į televizorių ekranus. Jau keturis sezonus žiūrovus išskirtiniais juokeliais stebinantys ir bet kokius bendravimo stereotipus laužantys serialo herojai ir šįmet dovanos ne vieną juoko minutę. Sezono premjera - spalio 27 dieną.

„2 Broke Girls“

Serialas apie keksiukų verslą įkūrusias sunkiai galą su galu suduriančias padavėjas jau keturis sezonus gali džiaugtis ištikima gerbėjų armija. Kartais jos neturi pinigų net būtiniausiems produktams, tačiau sarkazmas ir unikalus požiūris į gyvenimą neapleidžia merginų nė akimirkai. „Kietuolė“ gatvėse užaugusi Max ir nusigyvenusio bei į kalėjimą pasodinto milijonieriaus dukra Caroline – duetas, kuris nepalieka abejingų!


AOP nuotrauka

„Boardwalk Empire“

Nemėgsti „lengvų“ serialų? Prašom – jau penktą sezoną gyvuojanti istorija apie trečiojo dešimtmečio JAV gyvenimą: „sausąjį įstatymą“, mafijos įsigalėjimą, korumpuotus politikus ir, žinoma, meilės aistras. Atsipalaiduoti neleidžiantis siužetas, spalvingi veikėjai bei nepakartojami praėjusio šimtmečio vaizdai toms, kurioms pabodo „mergaitiškos“ dramos.

„The Walking Dead“

Kaip išgyventi pasaulyje, kurį užvaldė zombiai? Tą jau penktąjį sezoną bando išsiaiškinti kraupiojo serialo herojai. Ar lengva išlikti žmogumi, kai nuolat esi pavojuje prarasti paskutinę gyvastį? Rekomenduojame pasiilgusioms aštrių pojūčių. Sezono premjera – spalio 12 dieną.

„Reign“

Istoriniais faktais paremta istorija apie Škotijos karalienės Merės gyvenimą Prancūzijoje, ištekėjus už Prancūzijos karaliaus. Viduramžių „Gossip Girl“ dažnai tituluojamas serialas atskleidžia kitą istorijos pusę, todėl istorijos pamokose tikrai nebereiks „kalti“ su Merės gyvenimu susijusių įvykių. O kur dar visos rūmų dramos ir aistros... Naujojo sezono premjera – spalio 2 dieną.


AOP nuotrauka

„The Vampire Diaries“

Panašu, kad vampyrų populiarumas niekur nesiruošia trauktis: jau šeštąjį sezoną milijonus gerbėjų žavintis serialas apie neįprastą ryšį tarp vampyrų ir mirtingų karaliauja žiūrimiausių serialų topuose. Magiška istorija, kurioje rasite ir aistrų, ir kovų, ir meilės, ir, žinoma, kiekvienam jaunam žmogui aktualių problemų sprendimų. Sezono premjera – spalio 2 dieną.

NAUJIENA „Selfie“

Dar vienas naujas serialas, kuris pasakoja apie aktualius šiandienos jaunimo įpročius. Tapusi internetine sensacija vieno nesėkmingo klipo dėka, savimyla mergina pasisamdo viešųjų ryšių specialistą, kuris turės sugrąžinti jai gerą reputaciją. Tačiau ar pavyks jam šią paviršutinišką tik savimi besirūpinančią merginą paversti bent kiek nuoširdesne ir mielesne?

NAUJIENA „A to Z“

Neseniai pradėtas rodyti serialas pasakoja apie dviejų žmonių, Andrew ir Zeldos, pažintį, simpatiją, draugystę, pykčius – viską, ką patiria kiekviena pora. „Santykiai nuo A iki Z“ – toks galėtų būti šio serialo šūkis. Domina sudėtingi jaunų žmonių santykiai? Rekomenduojame šį kiek neįprastą serialą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis