PRIVALAI įminti šias žvaigždžių Instagramo paslaptis (FOTO)

Seki savo mylimiausias žvaigždes Instagrame? Tada turbūt ne kartą susimąstei, kokius gi filtrus žvaigždės naudoja tam, jog jų nuotraukos visuomet atrodytų pritrenkiančiai?

Selenos Gomez ir jos šviesiai geltonos nuotraukos

Selenos Gomez Instagramo paskyros spalvų paletė tikrai neapsiriboja vien juoda - balta. Priešingai, Selenos nuotraukos traukia akį ryškumu ir spalvomis. Ji visuomet naudoja Instagramo nuotraukų filtrą Slumber. Šis filtras suteikia šviesų ir šiek tiek geltoną atspalvį. Todėl Selenos Instagramo nuotraukos visuomet atrodo lyg tikros atostogautojos. Selena Instagrame nevengia daryti selfių, tačiau nėra pamišusi dėl asmenukių, kuriuose yra pati viena. Selena draugiška - nors selfio pirmajame fone matyti ji pati, tačiau antrajame visuomet bus jos draugų kompanija.

Selenos Gomez Instagramas yra čia.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Taylor Swift ir jos taisyklė - jokių selfių

Taylor tiek realybėje, tiek Instagramo paskyroje neįsivaizduoja savo gyvenimo be šviesiai rusvos spalvos. Būtent todėl ji dievina Mayfair nuotraukų filtrą, kuris parusvina vaizdą. Galbūt dėl Taylor įtakos jis yra pats populiariausias Instagrame? Kalbant apie Taylor paskyrą, žvaigždė atsispiria selfių manijai, nes daugiausia ją fotografuoja draugai.

Taylor Swift Instagramas yra čia.

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Kim Kardashian ir jos veidrodžio efektas

Jei šios įžymybės nebūtų šioje kompanijoje, tikriausiai stebėtumėtės. Taip jau yra, Kim Kardashian yra laikoma tikra Instagramo ir selfių valdove. Tad kokios yra jos, kaip Instagramo karalienės, didžiosios paslaptys? Iš tiesų tai paslaptis slypi įvairovėje. Kim nevengia naudoti nei šviesinamųjų, nei tamsinančių nuotraukų filtrų. O naujausioji Kim nuotraukų paslaptis yra veidrodžio efektas. Ji nevengia dvejinti savo nuotraukų, ypač kai pasipuošia nauju drabužių deriniu.

Kim Kardashian Instagramas yra čia.

Vida Press

Amanda Seyfried ir jos meilė juodai - baltai spalvai

Mieloji Amanda tiesiog išprotėjusi dėl atspalvio juoda - balta. Jis dažnai naudojamas Amandos fotografijose. Manoma, jog dažniausiai Amanda naudoja Instagramo filtrą Willow, kuris nuotraukas taip pat ir pašvelnina. Amanda, kaip ir Taylor, visai nėra selfių fanatikė. Ji dažnai fotografuojasi draugų kompanijoje, neretai nuotraukose pasirodo ir jos mylimas šuniukas.

Amandos Seyfried Instagramas yra čia.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Lauren Conrad ir jos manija daiktams

JAV realybės šou žvaigždutės Instagramo paskyros spalvų gama - švelni ir romantiška. Lauren neturi pomėgio selfintis, tačiau dievina fotografuoti daiktus ir ypatingai - gėles. Jos mėgstamiausias filtras, be abejones, populiarusis Valencia, kurį naudoja ir daugelis kitų panelių. Prieš įkeldama nuotrauką į Instagramą, Lauren mėgsta ja pasidalinti Snapchate.

Lauren Conrad Instagramas yra čia.

Lauren Conrad
Lauren Conrad
Vida Press

Beyonce ir jos griežtas NE filtrams

Beyonces Instagramo paskyra - pati natūraliausia ir mažiausiai paveikta nuotraukų filtrų. Gal Beyonce - pernelyg užimta, jog nuolat redaguotų nuotraukas filtrais, o gal tiesiog mėgsta paprastumą.  Beyonce filtrais retušuoja tik 25 procentus savo nuotraukų. Beyonce Instagramo paskyroje apstu fotografijų iš kelionių, o šios nuotraukos atrodo tokios įspūdingos, jog šioms nė nereikia filtrų.

Beyonce Instagramas yra čia.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis