Pristatyta programėlė, kurią būtina turėti visoms „fashionistoms“

Ar savo telefone turi programėlę „Shazam“, kuri gali atpažinti dainą, jos „paklausiusi“ vos kelias sekundes? Ji - nepamainoma, kai išgirsti tau patinkančią dainą per radiją ar stovėdama eilėje prie kasos. O kas, jei egzistuotų tokia programėlė „atpažinti“ drabužiams?

Ką tik pasirodė programėlė pavadinimu „Style Thief“, kuri gali atpažinti drabužius iš nuotraukos. Pamatei gatvėje puikiai apsirengusią merginą? Tereikia ją nufotografuoti ir išmanioji programėlė suras drabužius, panašiausius į jos dėvimus, kuriuos neišjungdama programėlės galėsi ir įsigyti.

Skaitomiausi savaitės straipsniai:

Lieknumo standartų neatitikusi manekenė rėžė atkirtį kritikams(FOTO)
Vaikino verdiktas: merginų veiksmai, kurių negaliu pakęsti
„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Prie programėlės kūrimo prisidėjo ir garsi aktorė bei stiliaus ikona Kate Bosworth. „Style Thief“ pristatyme ji kalbėjo, jog „Kiekvienas jaučia pavydą tiems, kurie rengiasi stilingiau. Kiekvienas bent kartą gyvenime yra patyręs tą jausmą, kai žvelgi į žurnalų fotosesijas, podiumus ar tiesiog draugą ir trokšti apsirengti taip, kaip tavo regimi žmonės“. Dabar naujosios programėlės pagalba tai tapo įmanoma!


Kate Bosworth. AOP nuotrauka

Nemokama programėlė siūlys kiekvieno pirkėjo poreikius atitinkančius norimo drabužio variantus: bus galima įsigyti tiek nebrangiose parduotuvėse randamus, tiek vienetinius dizainerių kūrinius. Taip pat bus galima gauti visą informaciją apie jus dominantį drabužį, tarkim, ar įmanoma rasti tą patį apdarą, tik pasiūtą iš kitos spalvos audinio.

Fashionistos, ar ši programėlė užkariaus ir jūsų išmaniuosius?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo „Iphone“ ar „Android“ telefonui? Parsisiųsk ir pirmoji džiaukis šviežiausiomis naujienomis bei konkursais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis