Niekada nerodyta „Titaniko“ pabaiga nuvylė gerbėjus(VIDEO)

Sunkiai rastume žmogų, nemačiusio legendinio režisieriaus Jameso Camerono filmo „Titanikas“, kuris pasakoja apie „neskęstančiu“ tituluoto laivo tragediją susidūrus su ledkalniu.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Filmo centre – dviejų jaunuolių, įkūnyto Leonardo Dicaprio ir Kate Winslet meilės istorija, suvirpinanti žiūrovų širdis ir šiandien. Visi žino, kaip ji pasibaigė: sudužus laivui Jackas (Leonardo Dicaprio herojus) užleidžia mylimajai Rose vietą ant plūduriuojančių durų, o pats mirtinai sušąla lediniame vandenyje. Išsigelbėjusi Rose pakeičia savo vardą ir pradeda naują gyvenimą, tiesa, savo švarko kišenėje ji randa jos buvusio sužadėtinio dovanotą „Vandenyno širdies“ deimantą, o praėjus daugeliui metui ji išmeta deimantą atgal į vandenyną, nes jis jai jokios laimės neatneša, ir po mirties „Titanike“ sutinka jauną Jacką.

O ar žinojote, kad egzistuoja ir kiek kitokia „Titaniko“ pabaiga? Tiesa, šioji nuvylė gerbėjus, jie teigia, kad tokia pabaiga tik būtų sugadinusi visą filmą. Alternatyvioje pabaigos versijoje senolė Rose ruošiasi išmesti deimantą į vandenyną, tačiau ją sulaikyti bando „Titaniko“ tyrinėjimais užsiėmęs kapitonas bei anūkė. Rose visgi išmeta deimantą paaiškindama kapitonui, kad didžiausias turtas – ne jis, o pats gyvenimas, todėl būtina džiaugtis kiekviena diena.

Alternatyvią „Titaniko“ versiją rasi čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis