Kaip išsirinkti idealų kelioninį puodelį rudeniui?

Artėjantis ruduo mums žada ne tik patyrimų kupinus mokslų metus, bet ir smagų laiką lauke. Juk taip smagu pasivaikščioti parke, krentant rudeniniams lapams! Lygiai taip pat smagu keliauti į mokyklą ar paskaitas, rankose laikant kelioninį puodelį su karšta kava, arbata. Svarbu, jog kelioninis puodelis būtų ir patogus, ir stilingas. Kaip nuspręsti, kokio kelioninio puodelio tau reikia?

Svarbiausia renkantis kelioninį puodelį – nuspręsti, kaip ilgai tikiesi gardžiuotis karštu ar šaltu gėrimu. Jei puodelio reikia tiesiog kavai pakeliui į paskaitas ar darbą, pilnai pakanka kelioninio puodelio dvigubomis sienelėmis, karštį laikančio iki 2-3 val. Jei tiek negana – geriau rinktis termosinį puodelį, turintį vakuumą tarp sienelių.

Organizatorių archyvas

Rūpintis sveikata – madinga. Todėl ir kelioninis puodelis turėtų būti tik iš pačios aukščiausios kokybės medžiagų – nerūdijančio plieno ar plastiko ne BPA.

Renkantis bet kokį indą svarbu ir tai, ar indas pagamintas iš perdirbamų medžiagų. Gamta padėkos, jei retkarčiais pagalvosime ir apie ją.

Jei kelioninis puodelis sandarus – nebus baisu jį įsimesti tiesiog rankinėn, tad investuoti į kokybišką puodelį tikrai verta.

Ne mažiau svarbu ir stilius – ryškios spalvos, moderni puodelio forma ir pan.

Organizatorių archyvas

Puiku, jei stilingas ir išskirtinis puodelis atitinka tam tikrus aukščio ir pločio standartus – juk taip patogu, kai puodelis telpa automobilio laikiklyje ir į kavos aparatą, kai kavą galima gamintis tiesiai į puodelį.

Funkcionalumas, sveikata, ekologija, stilius ir patogumas – atsakius į visus klausimus, lengvai rasite patį geriausią puodelį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis