Ką tavo kambarys sako apie tave? (FOTO)

Tavo kambarys - tavo tvirtovė. Todėl vos užėjus į kokio nors žmogaus miegamąjį galime drąsiai spėti apie žmogų. Tačiau pažvelgus į bendrą kambario vaizdą galima ne tik nuspręsti, ar žmogus tvarkingas, daug keliauja ar kokią muziką mėgsta.

Koks yra tavasis kambarys? Jis nemažai pasako ne tik apie tave pačią, bet ir santykius su draugais ar tėvais.

Jei tavo kambarys labai šviesus. Patinka šviesios spalvos? Tuomet būsi mergina, kuri orientuojasi į išorinius dalykus. Tau patinka tai, kas gražu, estetiška. Aplinkiniai tave gali laikyti kiek pasipūtusia, tačiau taip yra tik todėl, jog žinai savo vertę.

Šviesus kambarys
Šviesus kambarys
Fotolia nuotr.

Jei kambarys apklijuotas plakatais. Įžymybių plakatais apklijuotas kambarys reiškia, jog tau patinka jaukumas, ramybė. Tavo kambaryje yra daug detalių, kalbančių apie tave. Visko gali būti, jog esi vienturtė, todėl dažnai leisdavai laiką viena. Tau patinka svajoti, kurti, tačiau dažnai tavęs nesupranta aplinkiniai. O gal tu jų nesupranti? Todėl kartais tarp aplinkinių jautiesi it svetimkūnis.

Jei kambaryje labai mažai baldų ir daiktų. Minimalizmą mėgstančios merginos dažnai yra tikros perfekcionistės. Tiek kalbant apie išvaizdą, tiek apie vidinius dalykus. Stengiesi visuomet išlikti draugiška, nesipykti su draugais. Tačiau kai burbulas sprogsta... saugokitės. Esi ta, kuri gali nemažai iškęsti, tačiau jei tikrai tikrai supyksti, to nepamiršti dar ilgai.

Kambarys su mažai baldų
Kambarys su mažai baldų
Fotolia nuotr.

Jei kambarys labai dalykiškas. Darbo stalas, knygos, tobula tvarka? Gali būti, jog nesi tokia, kokia tave laiko aplinkiniai. Viduje labai trokšti pasielgti netikėtai, susipažinti su naujais žmonėmis. Tačiau kažkas tave stabdo. Gal tavo pačios drovumas, nesugebėjimas elgtis spontaniškai.

Dalykiškas kambarys
Dalykiškas kambarys
Fotolia nuotr.

Jei tavo kambarys rausvas. Jei kambaryje gausu rausvų ar raudonų detalių, gali būti, jog vis nesusitaikai su mintimi, jog augi. Tau patinka gyventi šia diena ir, jei atvirai, nelabai rūpiniesi, kas tavęs laukia. Nors tavo draugai tave dievina, iš tevų nuolatos gauni pylos, jog nežiūri į gyvenimą rimtai.

Rausvas kambarys
Rausvas kambarys
Fotolia nuotr.

Jei tavo kambaryje pilna nuotraukų. Tikrai nesi ta, kuri gyvena vien prisiminimais. Priešingai - tau patinka veiksmas, nuolatos trokšti ką nors veikti. Esi makslimalistė. Gali drąsiai pasakyti, jog myli save. Tačiau nesi savimyla. Kolekcionuoji ne daiktus, o įvairiausius nutikimus bei nuotykius.

Kambarys su daug nuotraukų
Kambarys su daug nuotraukų
Fotolia nuotr.

Jei tavo kambarys tamsokas. Jei kambaryje renkiesi tamsias spalvas, tai reiškia, jog esi kiek pasimetusi gyvenime. Dažnai stengiesi ištrūkti iš namų, nemėgsti sedėti vienoje vietoje. Deja, tavo gyvenime trūksta tikrų draugų. Nors turi aibes pažįstamų, tikrą draugą tau rasti sunkoka. Taip yra todėl, kad esi gana nepastovi.

Tamsus kambarys
Tamsus kambarys
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis