Jaunai merginai drovumą nugalėti padeda keista veikla (FOTO)

Drovūs ir nelinkę atsiverti žmonės, norėdami nugalėti savo baimes, imasi įvairių veiklų. Amerikoje gyvenanti 24 metų panelė Kristen Lanae ėmėsi tokio užsiėmimo, kurio turbūt net ir geriausi psichologai, norėdami padėti pacientams pabėgti nuo baimių, nepatartų.

Motyvacija ir inspiracija drovuolėms! Dailių veido bruožų mergina, norėdama atsikratyti savo socialinės baimės, pradėjo fotografuotis. Tačiau jos fotosesijos nėra įprastos. Kristen įsijaučia į pamėgto personažo rolę ir pozuoja vilkėdama atitinkamą personažo kostiumą.

Žinoma, mėgiamos herojės makiažas taip pat būtinas. Kristen fotosesijų sąraše - ir garsioji Lara Croft, ir Daenerys Targaryen iš „Sostų karų“, ir Ninos Sayers gulbė iš „Juodosios Gulbės“. Kristen net atkarojo garsiąją siaubo filmo sceną iš „Pačio baisiausio filmo“.

Nors nuotraukos nėra profesionalios, Kristen joms ruošiasi atsakingai ir pati darosi makiažus, kuria kostiumus ir renkasi fotosesijų vietas.

Panelė akcentuoja, jog tokios fotosesijos jai padeda išlaisvėti ir pasijusti labiau savimi pasitikinčia. Realybėje mergina savo laiko (ko gero, laikė), nedrąsia ir nedrįstančia pirma užmegzti pokalbio. „Įsijautusi į savo mylimą personažą pasijuntu ryžtingesnė, man drąsiau pradėti pirmai pokalbį realybėje. Tai tarsi stebuklinga terapija, kuri man padeda“ , - pasakojo mergina.

Anot jos, ji pataria visoms savimi nepasitikinčioms panelėms pabandyti įsijausti į kokio nors herojo rolę, pavyzdžiui, būnant vienai namuose. „Tai gali atrodyti keista, tačiau buvimas kažkuo kitu, ypač tavo dievinamu herojumi, tikrai gali padėti pakelti pasitikėjimą“ , - patarė mergina.

Na, panelės, o ką jūs galvojate apie tokį pasitikėjimo savimi žaidimą? Jis kiek keistokas, ar priimtinas?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis