Išleistuvių skandalas II: sunku patikėti, jog taip galima pasielgti (FOTO)

Neseniai rašėme apie merginą, kurią iš išleistuvių išmetė dėl, mokytojos nuomone, per atviros suknelės. Tuoj pat po šios istorijos pasklido nauja žinia, jog kitoje JAV mokykloje nutiko lygiai tokia pats įvykis, tik... su kur kas kitokia ir jautresne potekste.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Amerikietė Alexus Miller-Wigfall kartu su savo mama ilgai ruošėsi išleistuvėms: kūrė ir siuvosi pribloškiančią ilgą raudoną suknelę su neriniais viršutinėje dalyje. Tačiau nusiuntusi savo išleistuvių suknelės nuotrauką į mokyklą patvirtinimui, ar galima ją vilkėti per išleistuves, Alexus gavo neigiamą atsakymą. Jos suknelė buvo atmesta dėl per didelio atvirumo.

Mokyklos administratorės nuomone, ši suknelė atidengia per daug kūno. Tačiau Alexa ir jos mama turi kitą nuomonę. Anot jų, merginos suknelė buvo atmesta, nes Alexa yra stambaus sudėjimo ir toks suknelės modelis jai netinka. Įsivaizduojate, ką pasakė mokyklos administratorė? Jog Alexa turi.. pernelyg didelę krūtinę. Anot jos, kitų merginų krūtinės yra kur kas mažesnės.

Nors po kelių dienų Alexos suknelė vis dėlto buvo patvirtinta (turbūt kai kam suspaudė širdį dėl tokios neteisybės…), o mokyklos administratorė atsiprašė, Alexa ir jos mama vis dar yra įsižeidusios.

Peržiūrėk nuotraukas, ar ir tu manai, jog Alexos suknelė buvo atmesta ne dėl jos modelio, o dėl stambaus Alexos sudėjimo?

Suknelės nuotraukas galite pamatyti čia:

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!
Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis