Internete masiškai plinta dviprasmiška mada (FOTO)

Socialinių tinklų mados veja viena kita. Visai neseniai rašėmė apie naują lieknėjimo madą, o šiuo metu internetas dreba nuo kitos masinės mados.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Šį kartą merginos platina savo nuotraukas su prierašu #ThePowerofMakeup, kuriomis siekia įrodyti, ką joms reiškia makiažo galia.

Pasaulyje vyrauja nuomonė, jog didelį makiažio kiekį naudoja tos, kurios makiažo gausa siekia užmaskuoti savo kompleksus. Arba tos, kurios geidžia kuo labiau patikti savo simpatijai. Todėl viso pasaulio merginos sukilo prieš šiuos stereotipus ir pradėjo anti-makiažo madą.

Ne, jos nesifotografuoja be makiažo. Naujausios mados esmė yra nusifotografuoti savo veidą, kurio viena pusė būtų padažyta, o kita ne. Prie nuotraukos būtinas ir prierašas, ką makiažas merginai reiškia. 

Pavyzdžiui, viena mergina po nuotrauka užsirašė: „Aš myliu save ir su makiažu, ir be jo. Makiažas yra tarsi menas“.

Sunku pasakyti, kiek ilgai ši mada sklis interneto platybėse. Vis dėlto kai kurie teigia, jog ši mada yra beprasmiška. Juk vienos merginos yra linkusios dažytis daugiau, o kitos mažiau, todėl nebūtina visko sureikšminti. 

Kita vertus, nuotraukos su puse padažyta, o kita nepadažyta veido puse atrodo gana įdomiai. Įvertink ir tu ją!

Nuotraukas su prierašu #ThePowerofMakeup gali rasti čia ir čia

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis