Būdas perskaityti vaikino žinutes jam apie tai nežinant

Kas yra sėkmingų santykių pamatas? Žinoma, kad pasitikėjimas. Kas iš tos draugystės, jei sunerimsti kiekvieną kartą išleisdama vaikiną į vakarėlį ar suskambus jo telefonui. Ypač, jei neturi pagrindo juo nepasitikėti. O kaip tai patikrinti neįžeidžiant vaikino?

Išaušo smalsuolių valanda: pristatyta nemokama programėlė, kurios pagalba gali net nepalietusi vaikino telefono sužinoti, kam jis skambino, kam ir kokias žinutes rašė telefonu bei „Facebook'e“ ir net sužinoti tikslią vietą, kur šiuo metu mylimasis yra. Programėlės pavadinimas - „mCouple“, o jos oficialus aprašymas teigia, kad ji sukurta poroms, kurios nori dalintis savo skambučių sąrašais, žinutėmis bei užtikrinti galimybę visuomet žinoti, kurioje pasaulio vietoje yra jų išrinktieji.

Iš esmės tai - leidimas šnipinėti, apsimetant, jog daliniesi viskuo, net ir žinutėmis. Kodėl norėtume dalintis praleistų skambučių sąrašais ar „Facebook“ žinutėmis?! Na, bet pavyduoliams ši programėlė - tikras išsigelbėjimas, tereikia slapčia ją į mylimojo ar mylimosios telefoną įrašyti, aktyvuoti ir štai - nuo šiol jokių paslapčių nebeliks!

O tu ar naudotumeisi tokia programėle? Pasidalink savo nuomone apklausoje bei komentaruose!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis