Atėjo savaitgalis, kurį praleisi labai smagiai

Kol žiema dar nebėga iš kiemo, pasidžiaukime jos privalumais! Šį kartą be koncertų siūlome išbandyti žiemiškas pramogas, pasivaikščioti gryname ore ar sudalyvauti mūšio inscenizacijoje. Juk žiema atėjo ir išeis, o patirti įspūdžiai džiugins dar labai ilgai!

Jau 20 metų scenoje, o vis dar jauni ir populiarūs – kas? Žinoma, tai Biplan! Šį penktadienį Renginių oazėje, Kaune griaudės populiariųjų Biplanų šventinis koncertas “Seni Naujieji metai su grupe Biplan”. Koncerto programą sudarys įvairios dainos – nuo legendiniais tapusių iki naujausių hitų. Apsilankykite koncerte ir dainuokite kartu iš visos širdies, nes švenčių niekada nebus per daug. Apsilankę Kur.lt svetainėje, rasite šiam koncertui net 40% nuolaidą. Tad, jeigu dar dvejojate eiti ar ne – tegul ši nuolaida “įkalba” Jus!

Visiems, ieškantiems kur galėtų smagiai su visu būriu draugų praleisti penktadienio vakarą, siūlome pramogą gryname ore – “Nelik ant ledo!”. Žiemos pramogas populiarinantis renginys vyks Vilniuje, ant Žaliųjų ežerų. Bus apšviesta čiuožinėjimo erdvė, vyks įvairūs žiemiški žaidimai, o vakaro akcentu taps senoviška karuselė, kuri taps pramoga visiems susirinkusiems. Tad pasiimkite pačiūžas, apsirenkite šilčiau ir pirmyn penktadienį į žiemiškas linksmybes!

Šeštadienį visus kviečiame apsilankyti Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse. Čia popiet užvirs tikras mūšis! Renginyje “Prancūzų atsitraukimo iš Maskvos inscenizacija” apie 40 uniformuotų ir ginkluotų karių atkurs ne tik lemtingos 1812-1813 metų žiemos epizodus, bet ir uniformą, karių būklę, ginkluotę. Tad visi, norintys gryname ore pasigrožėti tikra, senove kvepiančia kova bei pažinti istoriją “iš arčiau”, laukiami Rumšiškėse jau šį šeštadienį.

O tiems, kuriems rūpi miesto istorija, turime pasiūlymą šeštadienį pasivaikščioti po Vilniaus apylinkes. Ekskursijoje “Pasaulis už bėgių: Naujininkai” bus tyrinėjamas Naujininkų mikrorajonas - vienas seniausių rajonų dabartiniame Vilniuje. Ekskursijoje įsitikinsite, kad šis, atrodytų nykus rajonas, gali dar ir kaip nustebinti! Pasivaikščiojimo metu apsilankysite ir išgirsite daug įdomių pasakojimų apie čia stovinčią unikalią, vienintelę Vilniuje sentikių šventyklą, grafų Tyzenhauzų paveldą, Burbiškių karinį kompleksą ir dar daug kitų intriguojančių faktų. Apsivilkite šilčiau, apsiaukite patogiau ir leiskitės pažinti savo mylimo miesto!

Šeštadienį Klaipėdos koncertų salėje pasirodys unikalioji Alina Orlova . Šiandien Alina Orlova yra išleidusi tris naujus albumus bei puikiai pažįstama Londono, Maskvos ir Paryžiaus publikai, o dar visai neseniai buvo žinoma tik labai mažam klausytojų ratui. Kame slypi jos išskirtinumas ir gebėjimas pavergti klausytojų širdis? Visa tai sužinosite apsilankę jos koncerte, kuriame mėgausitės unikaliu atlikėjos tembru, melodinga muzika bei teatrališka atmosfera. Apsilankykite Alinos koncerte ir išvyskite, kodėl apie jos unikalumą kalbama iš lūpų - į lūpas. Beje, Kur.lt į šį koncertą siūlo įsigyti -35% nuolaidą bilietams – tad nepraleiskite progos sutaupyti!

Naujausi renginiai, populiariausi koncertai ir smagiausios pramogos – visa tai Kur.lt pramogų ir renginių portale. Ateik ir išsirink, kur pramogausi šiandien!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis