5 serialai, kuriuos privalai suspėti pamatyti šią vasarą (FOTO)

Vasarą praleisti neperžiūrėjus nė vieno šaunos serialo... ar tai įmanoma? Jei šią vasarą dar neradai, ką naujo ir šaunaus pasižiūrėti, štai 5 pasiūlymai, kokius serialus šią likusią vasarą gali pažiūrėti kiekviena panelė.

1. Jaunasis vilkas (Teen Wolf) Jei esi tikra „Saulelydžio“ sagos mylėtoja, beveik nėra abejonių, jog nuo pirmos serijos įsimylėsi ir šį serialą. Serialas sukasi aplink paauglį Skotą, kurio gyvenimas aukštyn kojomis apsiverčia, kai šiam įkanda vilkolakis. Tapęs vilkolakiu, Skotas privalo suderinti ir naująjį, ir senajį gyvenimą, tad jam teks laviruoti. Senieji, mirtingi draugai, mokyklos lankymas ir naujas, azartiškas vilkolakio gyvenimas - pamatysi, bus įdomu. Beje, seriale vaidina žavūs aktoriai, o pagrindinis aktorius Tyler Posey dažnai yra tituluojamas svajonių vaikinu.

Serialo aktoriai
Serialo aktoriai
Vida Press

2. Sukeisti gyvenimai (Switched At Birth) Įdomus serialas apie vaikystėje gimdymo namuose sukeistas merginas, kurios išaugo visiškai skirtingose šeimose. Viena jų, vardu Bei, augo turtingoje šeimoje ir nuolat buvo apsupta prabangos, o štai Dafnė, vaikystėje praradusi klausą, visuomet kentė nepriteklių, gyvendama su vieniša motina. Jautrus, gražus, tačiau kupinas įdomybių serialas patiks net ir išrankiausioms.

Pagrindinė serialo aktorė Vanessa Marano
Pagrindinė serialo aktorė Vanessa Marano
Vida Press

3. Apsukrios kambarinės (Devious Maids) Jei tiesiog dievinai garsiųjų „Nusivylusių šeimininkių“ nuotykius, šis serialas be abejonės taip pat paliks įspūdį, mat tai tų pačių kūrėjų darbas. Serialas sukasi apie keturias aistringu charakteriu išsiskiriančias Lotynų Amerikos tarnaites, kurios dirba prabanga stebinančiuose namuose Beverly Hillse. Serialas jau prasideda su intriga - jų draugė rasta nužudyta, tačiau į kapus ji nusineša paslaptį, kurią keturios kambarinės privalo išsaugoti. Linksmas, nuotykingas ir kupinas dramų serialas patiks toms, kurioms nesvetimos šelmiškos dramos.

Serialo aktorės
Serialo aktorės
Vida Press

4. Šnabždesiai (The Whispers) Mistiškas serialas, kuris tiks toms, kurioms nesvetimi šiurpą keliantys filmai. Serialo linija prasideda tuo, jog Vašingtone gyvenantys vaikai visi iki vieno pradeda šnekėtis su savo įsivaizduojamu draugu Drillu. Tai kelia nerimą ir atsakingosios tarnybos pradeda aiškintis viso to priežastis. Situacijos narpliojimas priveda prie to, jog yra išsiaiškinama, kad žmonija privalo kovoti su netikėta ir keista jėga, kuri neigiamai veikia pasaulio būtį. Ganėtinai paini, tačiau pritraukianti istorija tikrai patiks toms, kurios dievina mistiką.

Mistika
Mistika
Fotolia nuotr.

5. Baltoji karalienė (The White Queen) Jei esi pavargusi nuo šiuolaikinio pasaulio įmantrybių, akis paiilsinsi senovės Anglijoje, kur ir vyksta serialo veiksmas. Serialas pasakoja apie trijų ryžtingų moterų kovą dėl sosto. Tam, jog sostas būtų pasiektas, moterys pasitelkia įvairiausius būdus, todėl seriale netrūksta intrigų, išdavysčių, dramų ir kitokių įdomybių. Ne tik stebėsi įdomią istoriją, bet dar ir įsitrauksi į ankstesniuosius laikus, galbūt net sužinosi kažką naujo.

Serialo aktoriai
Serialo aktoriai
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis