5 populiarūs romantiniai filmai, kurie meluoja apie meilę(VIDEO)

Vis dažnesnė rudeninė dargana verčia mus ieškoti šilumos. Kai kurios iš mūsų jos ieško vaikino glėbyje, o tos, kurios neturi išrinktojo širdį virpinančią šilumą bando rasti romantiniuose filmuose. Atrodo viskas paprasta: vaikinas įsimyli merginą, atlieka kelis žygdarbius, užkariauja gražuolės širdį ir štai fone jau skamba vestuvių maršas. Jeigu viskas iš tikrųjų yra taip paprasta, tai kodėl kai kurios iš mūsų tokius filmus žiūri vis dar būdamos vienišos?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„10 Things I Hate About You“

Turbūt visos žinome filmo siužetą: kai šeimoje be mamos auga dvi gražuolės dukros tėvas yra labai atsargus ir niekur jų neišleidžia po vieną. Todėl vaikinas, įsimylėjęs jaunesniąją dukrą, paperka mokyklos keistuolį, kad šis į pasimatymą nusivestų vyresnėlę. Taip du visiškai priešingi žmonės, kieta mergina ir keistuolis, ima bendrauti, kol supranta, kad vienas kitam jaučia šį tą daugiau. Tačiau visą idilę sugadina keršto ištroškęs draugas, kuris papasakoja visą tiesą apie lažybas dėl merginos. Panelė tai sužinojusi nė nenori matyti vaikino, kuris bando išpirkti savo kaltę. Šie du žmonės yra labai skirtingi, tačiau užgimusi meilė tokia stipri, kad jie galiausiai susitaiko.

Filmo mintis: tik visiškos priešingybės gali traukti viena kitą.

Kaip yra iš tikrųjų? Tikrame gyvenime visiškos priešingybės patraukia viena kitą, tačiau neilgam.
Nuolatiniai nesutapimai ir nesutarimai tikrai nepadeda stiprinti santykių, nuolat tvyranti trintis įžiebia konfliktus dėl menkniekių. O kaip gi draugai? Labai abejotina, ar dviejų skirtingų asmenybių draugai turi panašumų daugiau už juos pačius. Ar esi pasiruošusi atlaikyti ne tik konfliktus su vaikinu, bet ir draugių priekaištus, kad nebesusitinkate ne tik mergaitiškai paplepėti, bet ir draugų kompanijose?

„The Notebook“

Skirtingiems visuomenės sluoksniams priklausantys jaunuoliai negali gyventi vienas be kito. Tačiau mergina, kilusi iš turtingos šeimos, yra išsiunčiama kuo toliau nuo stačioko skurdžiaus Noah. Praeina daugybė metų, ir atrodo, kad filmo herojai pasuks skirtingais keliais, bet ima ir atsitinka stebuklas: Allie, dabar jau moteris, pamato savo gyvenimo vyro nuotrauką laikraštyje ir prieš vestuves su kitu mylimuoju išlekia įsitikinti, ar tikrai jau nieko nebegalima pakeisti buvusiuose jaunystės santykiuose. Po ilgų nesimatymo metų susitikę mylimieji supranta, kad jausmai dar neišblėso vienas kitam.


Filmo mintis: sutikęs savo gyvenimo meilę vyras gali jos laukti visą gyvenimą.

Kaip yra iš tikrųjų? Taip, vaikinai ir vyrai gali laukti ir laukia, kol galbūt mergina ims ir persigalvos
dėl savo sprendimo, tačiau tam yra skirtas laiko limitas. Ir jei nespėjai pakeisti savo nuomonės, atleisk, brangute, tavo traukinys jau nuvažiavo. Net ir labai mylintys vyrai negali laukti visą gyvenimą. Taip jau yra, kad daugumos vyrų mąstymu, skaudaus išsiskyrimo žaizdas padės išgydyti tik nauji santykiai. O kol pati susiprasi, kad padarei didžiausią klaidą gyvenime, gali būti per vėlu.

„Crazy Stupid, Love“

Šiame filme pasakojamos dvi istorijos. Vidutinio amžiaus vyras išgyvenantis skyrybų krizę atsitiktinai patraukia jauno vaikino dėmesį. Jacobas – tikras gražuoliukas, kuriam negali atsispirti nė viena dailiosios lyties atstovė. Tačiau išvaizdaus vyruko gyvenime įvyksta lūžis, kai į akį kritusi mergina atsisako jo pasiūlymo. Atrodo istorija tuo ir baigtųsi, tačiau po kiek laiko dėl nevykusių santykių į tą patį barą užsukusi Hannah vėl pamato mergišių Jacobą ir pati jį pabučiuoja. Grįžę į vaikino namus, jaunuoliai vietoj sekso ima bendrauti, taip atsiranda stiprus ryšys, dėl kurio Jacobas pakeičia savo nusistovėjusias taisykles.

Filmo mintis:  užkietėjęs mergišius gali pasikeisti tik sutikęs tą vienintelę.

Kaip yra iš tikrųjų? Pripažinkime, visos taip galvojame, kad jei mus labai myli, vaikinai gali pasikeisti. Galbūt jie pakeičia savo gyvenimo būdą kuriam laikui, tačiau ne amžiams. Po kurio laiko, kai pirmoji aistra aptirpsta ir atsiranda kasdienė rutina, buitis, vaikinas prisimena praėjusias viengungystės dienas ir ima vis dažniau ilgėtis tų praėjusių laikų. O kur dar draugai, pašiepiantys, kaip jis čia taip pasikeitė. Ne veltui sakoma “trukt už vadžių – vėl iš pradžių”.

„That Awkward Moment“

Trys draugai nusprendžia pašėlti bare su sąlyga, kad visi liks vieniši, mat vienas iš draugų išgyvena skyrybas su žmona. Suprask: vyriškas solidarumas. Visai netikėtai Jasonas bare pamato patrauklią merginą Ellie, kurią intensyviai bando sudominti kitas vaikinas. Todėl nieko nelaukęs Jasonas imasi veiksmų ir užkalbiną ją. Poros pokalbis baigiasi Ellie bute, iš kurio Jasonas sprunka neatsisveikinęs, mat jam kyla įtarimų, kad Ellie gali verstis prostitucija. Kitą rytą atėjęs į darbą Jasonas supranta, kad naujoji jų firmos užsakovė yra Ellie, su kuria jis priverstas bendrauti. Tuo tarpu, kol Jasonas susitikinėjo su Ellie kiti du jo draugai, taip pat slaptai susitikinėja su merginomis. Atrodo, vaikinų pažadas vienas kitam liks nesulaužytas, tačiau viskas pasisuka kita linkme.

Filmo mintis:  vaikinas nori judviejų santykius laikyti paslaptyje „kuriam laikui“.

Kaip yra iš tikrųjų? „Kuriam laikui“ gali reikšti amžinai. Yra toks vaikinų tipas, kuriems tiesiog paranku slėpti santykius. Jums būnant dviese – jis tikras svajonių jaunikis, geras, mielas, dėmesingas, aistringas. Tačiau visuomet atsiranda kažkokių kliūčių, dėl kurių jis negali viešai pasiskelbti draugaujantis su tavimi. Jūs neturite bendrų nuotraukų, nepažįsti jo draugų, o pasimatymams paskirtos vietos yra keistos ir atokiau nuo miesto šurmulio. Ar nevertėtų sunerimti? Gal kartais taip ir pagalvoji, tačiau dvejones veji šalin, juk nenori pasirodyti įtari. O gal reikėtų išsiaiškinti, ką vaikinas veikia, kai tavęs nėra šalia? Galbūt tokių slaptų draugysčių jis turi ir daugiau? Atmink, slėpti santykius nėra normalu. Joks mylintis vaikinas neturėtų taip elgtis. Žinoma, jei jūs draugaujate tik savaitę, o jis nesiryžta supažindinti tavęs su savo tėvais, nebijok palaukti, tai normalu. Bet verta sunerimti, jei tai tęsiasi ilgiau nei derėtų ir tikrai nemanyk, kad viskas išsispręs savaime ir, žinoma, į gerąją pusę. Tavo gyvenimas – ne filmo scena, nešvaistyk laiko veltui su tuo, kuris nenori pasirodyti su tokia nuostabia panele kaip tu.

„No Strings Attached“

Filmas apie du draugus, kurie sudarė slaptą sutartį, kad užsiiminės seksu be įpareigojimų. Tačiau taisyklės tam ir kuriamos, kad jas laužytume, taip nutiko ir filmo herojams, kai tokie pasilinksminimai dviese juos atvedė į porą.

Filmo mintis: sutikęs su panašiu pasiūlymu vaikinas vieną dieną tave tikrai įsimylės.

Kaip yra iš tikrųjų: jis tavim pasinaudos ir paliks, nebūk naivi. Visi mes esame žmonės ir mums visiems taip pat reikia malonumų, tad gavęs tokį pasiūlymą, retas vaikinas atsisakytų. O dar labiau, vertėtų sunerimti, jei jis pats pateiktų tokį pasiūlymą. Tokie santykiai įmanomi, jei ir tau iš vaikino reikia tiek pat, kiek jam iš tavęs, tačiau dauguma merginų linkusios užmegzti emocinius ryšius su savo partneriais, kai tuo tarpu vaikinui susitarimas ir yra susitarimas, tik skirtumas tas, kad iš to jis gauna malonią naudą. Todėl naiviai netikėk siūlomais sandėriais, o jei sutikai - nesitikėk, kad viskas baigsis kaip kine.

Kad ir kokie realistiški filmai būtų, jie ne visada atspindi tikrovę. Tuomet imame kaltinti save, kad kažką darome blogai, nes juk neapkaltinsi filmo, kad jis kuria iškreiptas iliuzijas, ar ne?

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis