5 Johnny Deppo filmai, kuriuos būtina pamatyti(VIDEO)

Savaitgalį dažnai kyla noras pažiūrėti kokį nors filmą. Filmų tiek daug, kad dažnai be galo sunku išsirinkti kažką gero ar įdomaus, kad prieš televizorių ar kine praleistas laikas neatrodytų išmestas į balą. Norint pradėti linksmai praleisti laiką paprastai žiūrimos komedijos ar veiksmo filmai. Geriausia, kai visa tai yra suderinama kartu. Dar geriau, jei tuose filmuose vaidina vienas geidžiamiausių Holivudo aktorių Johnny Deppas.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

1 .„Ūsuotasis ponas Mortdecai“ (angl. „Mortdecai“)

Šio savaitgalio premjera „Ūsuotasis ponas Mortdecai“ kvies stebėti nepaprastų meno dirbinių eksperto Čarlio Mortdecai nuotykių, kai pastarasis iš Jungtinės Karalystės išvyksta į ilgą kelionę aplink pasaulį persekiojant pavogtą Fransisko Gojos paveikslą. Čarliui savo užduotį reiks įvykdyti stengiantis išvengti piktų rusų, šnipų iš Jungtinės Karalystės MI5 ir iki dantų apsiginklavusio teroristo. Tai be galo nuotaikinga juosta, kurioje netrūks subtilaus britiško ir kiek tiesmuko amerikietiško humoro, intensyvaus veiksmo ir kurioziškų situacijų.

Pagrindinį vaidmenį juostoje sukūrs Johnny Deppas, kuriam talkins gražuolę žmoną įkūnysianti Gwyneth Paltrow, policijos inspektorių vaidinsiantis moterų numylėtinis Ewanas McGregoras ir kiti puikūs aktoriai.



2. „Karibų piratai“ (angl. „Pirates of the Carribean“)

Tęsiant savaitgalį su Johnny Deppu galima atsiminti patį ilgiausią šio aktoriaus vaidmenį – Kapitoną Džeką Sperou. Šį be galo smagų ir nuotaikingą piratų kapitoną aktorius suvaidino net 12 metų trunkančiuose nuotykiuose filmų istorijoje „Karibų piratai“.

Filmų serija pasakoja apie Kapitoną Džeką Sperou, kuris su savo laivu Juoduoju perlu, tai jį prarasdamas, tai vėl atgaudamas, skrodžia Karibų jūros bangas ir kovoja ne tik su Britų imperijos karališkuoju laivynu, bet ir su kitais nuožmiais piratais, mistinėmis jūrų būtybėmis, paslaptingomis dievybėmis ir kitais, pačiais įvairiausiais priešais. Kraują kaitinantys nuotykiai, apipinti tikromis ir išdavikiškomis meilės istorijomis, fone skambantys kardų susirėmimai ir be galo geri specialieji efektai įsupa į beveik 10 valandų trunkančią kelionę, kuri dar bus pratęsta po dviejų metų, o joje taip pat pasirodys charizmatiškasis piratų vadas.

Be Johnny Deppo filmuose taip pat vaidins patrauklusis ir itin geidžiamas elfas ir piratas Orlando Bloomas, žavioji Keria Knightley ir kiti žymūs aktoriai.

3. „Turistas“ (angl. „The Tourist“)

Pastaruoju metu Johnny Deppą išvysti be tonos grimo yra didelė retenybė, todėl visiškai natūraliai atrodantis aktorius, parodantis kiek kitokio tipo vaidybos sugebėjimus, gana gerai įsilieja į pasakiškai gražioje Venecijoje vykstantį veiksmą filme „Turistas“.

Aktorius vaidina amerikiečių turistą Franką Tupelą, kuris atvyksta į Italiją gydyti sužalotos širdies. Kad ir kaip stengtųsi atsiriboti nuo visų pagundų, jis savo šalies pažinimo kelyje sutinka ją – paslaptingą ir beprotiškai gražią Elizą. Jie vienas kitam apsuka galvas, tačiau Frankas nežino, kokią paslaptį nuo jo slepia šį gražuolė. Tačiau, ar viskas atrodo taip, kaip yra?

Prie Johnny Deppo šiame filme prisijungia daug metų iš eilės seksualiausia aktore laikyta Angelina Jolie, suvaidinusi tikrą viliokę Elizą. Juostoje taip pat galima išvysti ir Timothy Daltoną, kuris kadais buvo vienas žinomiausio britų slaptojo agento Džeimso Bondo įkūnytojų.

4. „Čarlis ir šokolado fabrikas“ (angl. „Charlie and the Chocolate Factory“)

Šiame filme Johnny Deppas save aplipino labai dideliu kiekiu grimo, todėl kartais jį net sunku atpažinti. Saldžioje istorijoje pasirodęs aktorius iš naujo sukūrė prie daugiau kaip 30 metų sukurtą juostą tuo pačiu pavadinimu. Iš pirmo žvilgsnio vaikiškas filmas turi labai daug užslėptų minčių ir moralų, kurie išsakomi iš J. Deppo lūpomis.

Jaunas berniukas Čarlis šokolado plytelėje randą auksinį bilietą, kuris jam atveria duris į geidžiamiausią vaikų lankymo objektą – be galo didelį šokolado fabriką. Jam vadovauja kiek kvanktelėjęs Vilis Vonka, išrinktiesiems vedantis ekskursiją po savo valdas. Niekam nė nekyla mintis, kad Vilis nori ne tik aprodyti šokolado kalnus ir šokoladinio pieno upes, bet gali turėti ir visai kitokių kėslų.

Kartu su J. Deppu juostoje vaidina viena dažniausių jo partnerių ekrane Helena Bonham Carter, kino legenda ir „Žiedų valdove“ baltąjį burtininką Sarumaną suvaidinęs Christopheris Lee ir jaunosios kartos vaidmenų atlikėjas Freddie‘is Highmore‘as.

5. „Vienišas klajūnas“ (angl. „The Lone Ranger“)

Nors tai toli gražu nėra geriausias Johnny Deppo pasirodymas ir tikrai ne pats geriausias filmas, tačiau visa „Vienišame klajūne“ pasakojama istorija geba intriguoti, prajuokinti ir priblokšti specialiaisiais efektais. Šioje juostoje indėną Tontą įkūnijęs aktorius dar kartą užsikrauna toną grimo ir visą filmą lesina negyvą paukštį, tupintį ant galvos.

Indėnas Tontas išgelbsti į pasalą pakliuvusį teisėsaugos pareigūną Džoną Reidą, kuris kartu su savo gelbėtoju pradeda vykdyti slaptą teisingumą ir tampa tikra laukinių vakarų legenda. Savotiškame vesterne veikėjai susiduria su begale kliūčių, kurias lydi įspūdingi sprogimai, efektingos susišaudymo scenos ir daug kuriozinių situacijų, priverčiančių ne kartą nusijuokti.
Šiame filme J. Deppo partneris tampa Armie‘is Hammeris, taip pat pasirodo Helena Bonham Carter ir dažnai blogiečių vaidmenis atliekantis Williamas Fichtneris.

Daugiau apie kiną – www.buvaukine.lt

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis