5 filmai karštam Valentino savaitgaliui(VIDEO)

Artėjant vienai karščiausių metų dienų norime atkreipti dėmesį ne į standartiškai pasirenkamas romantines komedijas ar dramas, o į filmus, kurie gali pakelti kiekvieno juos žiūrinčio kimo mėgėjo kūno temperatūrą. Subtilios erotikos prisodrintos juostos kinuose pasirodo labai retai, tačiau prisiminti šiek tiek senesnius, bet labai gerus filmus tikrai verta. Tam ypatingai tinka Valentino diena, kai labiausiai norisi matyti ar patirti tai, kuo ir grindžiama ši diena.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

1. „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (angl. „Fifty Shades of Grey“)

Beprotiško populiarumo sulaukęs E. L. James romanas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ galiausiai sulaukė ir ekranizacijos, apie kurią kalba visi. Vieni peikia, kiti džiaugiasi į didžiuosius ekranus perkeltu darbu. Šio savaitgalio premjera pasakos apie literatūros studentę, kurios gyvenimas pasikeis 180 laipsnių, kai ji sutiks išvaizdų milijardierių Kristianą Grėjų. Filme apsilankę žiūrovai išvys daug paslapčių, aistros ir smarkiai užcenzūruotų sekso žaidimėlių, kurie suteiks daug laisvės fantazijai.

Pagrindinius vaidmenis filme atliko Dakota Johnson ir Jamie‘is Dornanas, taip pat Luke‘as Grimesas ir Rita Ora.

2. Paskutinis tango Paryžiuje“ (angl. „Last Tango in Paris“)

Savotišku erotikos prieskoniu paaštrintas filmas pasakoja gana paprastą, bet labai karštą istoriją apie jauną paryžietę, kuri kraustydamasi sutinka paslaptingą amerikietį vyrą. Jiedu iškart pajaučia trauką vienas kitam, tačiau gyvenimiškos problemos juos priverčia elgtis kiek neįprastai ir karštą romaną dangstyti po nepažįstamumo kauke. Viskas vyksta be vardų, o jausmai tik stiprėja.
Filme pasirodo vienas geidžiamiausių tuo metu aktorių – legendinis Marlonas Brando ir nepaprasto grožio Maria Schneider.

3. „Devynios su puse savaitės“ (angl. „9 ½ weeks“)

Tai yra dar viena istorija apie paslaptingą vyrą ir romaną, trunkantį devynias su puse savaitės. Meno galerijos asistentė susipažįsta su vyru, tačiau jų vienas kito pažinimas apsiriboja aistringais žaidimais lovoje. Kurį laiką žavėję paslaptingi santykiai ima kelti problemas merginai, todėl visas romanas ima krypti į blogąją pusę. Nors filmas ir nėra iš naujausių, tačiau dar ir dabar jis laikomas vienu žinomiausių erotinių filmų, kuriame aistra liejasi per kraštus.
Pagrindinius vaidmenis filme atlieka tada dar labai išvaizdus ir visų moterų mylimas Mickey‘is Rourke‘as ir dar ir dabar vyrų dievinama Kim Basinger.

4. „Svajotojai“ (angl. „The Dreamers“)

Dar vienas aistringos meilės kupinas filmas yra būtent „Svajotojai“, pasakojantis apie jauną amerikietį Metju, kuris vedamas meilės kinui ir noro išmokti prancūzų kalbą atvyksta į Paryžių. Ten jis susipažįsta su dvyniais Izabele ir Teo, kurie priima jaunuolį trumpam pagyventi pas save. Pradžioje viskas atrodo gerai, kai aplink vyrauja tik kinas, alkoholis ir meilė, tačiau jau greitai viskas pakrypsta keista linkme, kai dvyniai įtraukia amerikietį į keistus sekso žaidimus.
Tai išties atvira juosta apie siautulingą jaunimo gyvenimą 1968-aisiais, atskleidžianti tikrai daug. Pagrindinius vaidmenis atlikę aktoriai Eva Green, Michaelas Pittas ir Louisas Garrelas pasirodė labai gerai ir įtikinamai pristatė maištaujančius jaunuolius, ištroškusius sekso.

5. „Nepadorus pasiūlymas“ (angl. „Indecent Proposal“)

Vienas karščiausių praėjusio amžiaus dešimtojo dešimtmečio filmų vienareikšmiškai yra „Nepadorus pasiūlymas“. Ir nors filmas yra labiau drama, tačiau keletas erotikos prieskoniu pagardintų scenų kaitino kraują ne tik filmo išleidimo metais, bet dar ir iki šiol. Juosta pasakoja apie ekscentrišką milijardierių, kuris užsigeidžia svetimo vyro žmonos ir pasiūlo už vieną naktį sumokėti milijoną dolerių. Ir ta naktis tikrai gali priversti kvėpuoti giliau.

Nenuostabu, kad šis filmas susilaukė didelės sėkmės, kai pagrindinius veikėjus įkūnija tokie žinomi aktoriai. Pirmiausia – filmo žvaigždė ir viena gražiausių Holivudo aktorių Demi Moore, stilingą ir ekscentrišką milijardierių įkūnijęs Robertas Redfordas ir dvejonių blaškomą vyrą suvaidinęs Woody‘is Harrelsonas.

Daugiau filmų – www.buvaukine.lt

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis