5 filmai apie draugus su privalumais, kuriuos verta pamatyti(VIDEO)

Termometro stulpelis kasdien krenta vis žemiau, neilgai trukus sulauksime ir sniego! O tuos, kuriems trūksta šilumos ir romantikos, kviečiame šį savaitgalį pažiūrėti kiek pikantiškų filmų rinkinuką. Kaip manote, ar draugai su privalumais egzistuoja tik filmuose?..

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„Two Night Stand“

Šiandieninis Niujorkas. Jokių rimtų ir ilgų įsipareigojimų, pažintys internetu ir akli pasimatymai, vienos nakties nuotykiai ir trumpa atmintis. Taip gyvena daugybė šiuolaikinių žmonių. Niujorke jų ypač daug. Tokie yra ir niujorkiečiai Megan (akt. Analeigh Tipton) ir Alekas (akt. Miles Teller).

Netikėtai susipažinę, smagiai pabendravę ir vakarą pabaigę vienoje lovoje jie nė nemanė pasimatyti dar kartą. Lakoniškai atsisveikinę, jiedu tikėjosi sukti savais keliais, o kitą savaitgalį tą pačią istoriją kartoti jau su kitais naujais pažįstamais. Rodos, nieko neįprasto, eilinis vienos nakties nuotykis abiems, bet nenuspėjamoji gamta iškrečia pokštą...

Naktį siautusi pūga sukautė Niujorko miestą į ledą ir įkalino Megan mažyčiame Aleko bute. Neplanuotas akibrokšas privers juos vienas į kitą pažvelgti kur kas atidžiau nei derėtų vienos nakties partneriams.

„Dviejų naktų nuotykis“ – tai smagi, ironiška ir romantiška komedija apie šiuolaikinių miesto gyventojų kasdienybę, nuolatinį skubėjimą, baimę įsipareigoti ir, vis dėlto, kažkur gyliai tūnantį nuoširdų troškimą mylėti ir būti mylimiems. Jau kinuose!

„Friends With Benefits“

Apie ką daugiau gali pasakoti filmas, kurio pavadinimas – „Draugai su privalumais“? Justino Timberlake'o ir Milos Kunis herojai – geri draugai, kurios ką tik paliko antrosios pusės. Sukrėsti netikėtų pokyčių jaunuoliai nusprendžia, kad rimtų draugysčių jiems nereikia, ir tampa draugais su privalumais. Tačiau ar tikrai įmanoma intymiai bendraujant likti tik draugais?..

„No Strings Attached“

Šis filmas dažnai vadinamas „Friends With Benefits“ kopija, abu filmai pasirodė tais pačiais, 2011-aisiais, metais. Istorija – panaši, tik čia draugais su privalumais bando būti darboholikę gydytoją įkūnijusi Natalie Portman ir jos draugo vaidmenį atlikęs Ashtonas Kutcheris. O kuris filmas geresnis? Pasidalink nuomone komentaruose!

„Bridesmaids“

Nors draugų su privalumais tema nėra pati svarbiausia šiame filme, visgi išsiblaškėlės Kristen Wiig herojė pradeda trumpą draugystę su privalumais, o jos „draugas“ – „Mad Men“ žvaigždė Jonas Hammas. Šis filmas – arčiau realybės: tik palikusi šį „draugą“ ji atranda savęs vertą vaikiną.

„10 Things I Hate About You“

Klasikinio Šekspyro kūrinio „Užsispyrėlės sutramdymas“ šiuolaikinė ekranizacija. Patrikas - mokyklos blogiukas, apie kurį sklando įvairiausios legendos. Vieni sako, kad jis sėdėjo kalėjime, kiti teigia, jog už žmogžudystę... Tačiau tikrasis jo veidas - visiškai kitoks. Tiesa išaiškėja, kai geidžiamiausias mokyklos vaikinas jam sumoka, kad nueitų į pasimatymą su didžiausia moksliuke ir maištininke Kat. Patrikui patinka lengvi pinigai, bet jis ilgainiui įsimyli Kat. Ką jis pasirinks – privalumus (pinigus) ar meilę?

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis