5 būdai, kaip patobulinti savo Instagramą

Ieškai būdų, kaip patobulinti savo prigesusią Instagramo paskyrą? Paruošėme tau penkis patarimus, kaip labai greitai savo Instagramą paversti tokiu, apie kokį jau seniai svajojai.

1. Nepersistenk su selfiais. Kai kurie specialistai teigia, jog selfiai tampa šių dienų problema, kuri išduoda žmonių psichologines problemas. Taip, daugelis merginų negali išeiti iš namų nepasidariusios keletos selfių, tačiau kai tai tampa manija, galima pastebėti labai greitai. Neapkrauk savo Instagramo paskyros selfiais. Instagramo paskyros, kurių pagrindinis turinys - selfiai, gana greitai suformuoja neigiamą įvaizdį apie žmogų: savimyla, trokštantis dėmesio, linkęs į egoistiškumą.

2. Eksperimentuok su spalvomis. Jei esi pastebėjusi, populiariausios Instagramo paskyros dažniausiai yra tos, kurios išlaiko vientisą stilių tiek kalbant apie nuotraukų atspalvius, tiek apie tematiką. Visgi vieno atspalvio Instagramo paskyra kiek nuobodoka. Nebijok paeksperimentuoti - atlik nuotraukų spalvinius perėjimus (viena tamsesnė, kita kiek šviesesnė), parink skirtingus filtrus, eksperimentuok su juoda - balta technika.

3. Neužstrik ties viena tematika. Dievini fotografuoti savo outfitus? O gal negali nenufotografuoti gardaus maisto? Muzika - tavo sritis, todėl įamžini visus koncertus? Netalpink tik vienos tematikos nuotraukų. Įvairovė visuomet įdomiau už vientisumą. Būtų gerai, jog kiekviena tavo įamžinta akimirka kažkuo sietųsi. Tai gali padaryti naudodama panašaus atspalvio, tačiau vis skirtingus filtrus. O nuotraukos turinys - tavo fantazijos reikalas, todėl nepabijok gaudyti kiekvienos savo gyvenimo akimirkos ir patalpinti Instagrame.

4. Spalvink pagal eilę. Labai išskirtinai atrodo tos Instagramo paskyros, kurių kūrėjai spalvina nuotraukas pagal eilę. Pavyzdžiui, viena eilė - švelniai rožinio atspalvio, kita - dangaus mėlynumo, o trečia - juoda - balta. Taip savo Instagramo paskyrai suteiksi originalumo. Į viską žvelk kūrybingai ir nebijok pokyčių!

5. Kai kuriuos hashtagus naudok nuoaltos, o kitų venk. Grotažymės - puikus būdas susilaukti populiarumo ir pagyvinti savo nuotraukas, tačiau nevertėtų su jomis persistengti. Instagramo specialistai įspėja verčiau vengti tokių hashtagų kaip #party, #smoke ar #bad girl, nes tai formuoja neigiamą įvaizdį aplinkiniams. Pagalvok: kas šiuo metu atrodo kieta, po keletos metų gali atrodyti net labai juokinga ar net gėdinga. Todėl verčiau pasilik prie kiek kuklesnių hashtagų variantų.

Instagramo asai teigia, jog pats geriausias hashtagas, pritraukiantis daugiausia dėmesio - #NoFilter hashtagas, kuris sutraukia net dešimt procentų didesnį like skaičių. Ir visai nesvarbu, jog dėdama tokį hashtagą tu meluoji apie nuotraukos natūralumą! Žinoma, tai jau tavo sąžinės klausimas...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis