4 meilės burtai, kuriuos gali išbandyti namuose

Ar kada nors lankeisi pas būrėją? Mes siūlome tau išbandyti keletą burtų tiesiog namuose. Tik rekomenduojame į tai žiūrėti kaip į smagų žaidimą!

Burtas su grandinėle

Pasiimk auksinę grandinėlę ir pabandyk pasiburti. Grandinėlę gerai patrink tarp delnų, kol pajausi šilumą. Tuomet perdėk ją į dešinę ranką ir iš visos jėgos mesk į žemę. Pagal tai, kokia forma susidarė iš nukritusios grandinėlės, galima spręsti apie būsimą ateitį.

- Jei grandinėlė susiraitė taip, kad primena apskritimą – artimiausiu metu sutikri savo meilės nesitikėk.
- Jei grandinėlė sudaro tiesią liniją – tavęs laukia ne viena džiugi žinia ir įsimylėjimas.
- Jei grandinėlė susipainiojo – artimiausioje ateityje skirk sau daugiau dėmesio, nes tikėtinas blogasis periodas.
- Jei grandinėlė primena trikampį – tau pasiseks ne tik meilės srityje, bet ir išsipildys slapčiausi norai.
- Jei grandinėlė sudaro aštuoneto arba bantelio formą – nusiteik sužadėtuvėms ar net vestuvėms!
- Jei grandinėlė primena širdelę – apsidairyk, nes tavo būsimasis yra šalia tavęs.

Burtas su vašku

Šis burtas padeda išsiaiškinti, kokia stipri yra judviejų meilė ir kas jūsų laukia ateityje. Būrimui tau reikės žvakės ir nedidelio dubenėlio su vandeniu. Uždek žvakę, o dubenėlį pastatyk ant stalo. Kelias minutes tyloje pagalvok apie savo mylimąjį. Paimk žvakę į rankas ir užsimerkusi vedžiok palenktą žvakę virš vandens, kad į jį nulašėtų keletas vaško lašelių.

Jei vandens paviršiuje išvysi kelis vienodos formos ir panašaus dydžio lašelius – jūsų meilė stipri ir abipusė, taigi niekam nepavyks jūsų išskirti. Jei lašiukai yra labai arti vienas kito arba sulipę – jūsų laukia ilgas ir laimingas gyvenimas kartu. Jei lašas vienas – tai ženklas apie esamą arba būsimą vienpusę meilę be atsakymo. Šie santykiai tau nesuteiks laimės.

Burtas „Nežinomas išrinktasis“

Šis burtas atėjęs iš senų laikų. Svarbiausia taisyklė – dieną prieš buriantis stengtis nusiteikti tik teigiamai ir į šalį nustumti blogas mintis bei žodžius apie kitus žmones. Patį būrimą geriausia atlikti naktį, iš penktadienio į šeštadienį. Prieš miegą šalia savo lovos uždek žvakę ir pasakyk: „Pažadėtasis, nematytasis, ateik pas mane pietauti“. Po lova pastatyk stiklinę vandens, o ant jos uždėk juodos duonos riekę. Sapne turėtum išvysti savo būsimąjį arba esamą mylimąjį.

Burtas su veidrodžiu

Sakoma, kad po pagalve prieš miegą padėjus veidrodį, sapne galima išvysti savo būsimo gyvenimo, o tuo pačiu ir būsimo vyro atspindį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis