4 būdai, kaip patraukti patinkančio vaikino dėmesį

Jei matai tau patinkančią simpatiją, pats metas imtis veiksmų. Kam laukti, kam delsti? Juk šanso daugiau jį užkalbinti gali ir nebūti. Vadovaukis šiais keturiais punktais, kurie magiškai veikia, norint pritraukti simpatijos dėmesį.

1. Kartu su savimi visada nešiotis pasitikėjimą savimi. Įsivaizduok situaciją - eina mergina, kuri savimi nepasitiki. Nuleidusi galvą, sukryžiavusi rankas ir nedrąsiai žvelgianti į žmones. Ir štai eina mergina, kuri aukštai laiko iškėlusi galvą, jos laikysena tiesi, ji papurenta plaukus ranka. Į kokią merginą labiau atsikreiptų dėmesys? Žinoma, jog į antrąją. Nesvarbu tavo ūgis ar svoris - kai kalba eina apie pasitikėjimą savimi, žavi tos, kurios nepamiršta visam pasauliui parodyti, jog tiki savo jėgomis.

2. Nepamiršk baltos spalvos. Jei tavo simpatija yra iš mokyklos ar universiteto, tikėtina, jog jį bandsi sužavėti tikrai ne balinėmis suknelėmis. Juk tai - mokslinė įstaiga, todėl privalai rengtis tvarkingai. Rask išeitį - tai balta spalva! Balta spalva kelia pasitikėjimą, traukia žmones ir atkreipia dėmesį. Todėl tiesiog tobulas yra tvarkingo švarkelio ir baltų marškinukų komplektas. Beje, turbūt jau žinojai, jog mokyklinukės įvaizdis šiuo metu pats madingiausias?

Balta apranga
Balta apranga
Fotolia nuotr.

3. Venk buvimo grupelėse. Jei tau labai patinka vaikinas, pats netinkamiausias būdas bandyti atkreipti jo dėmesį, kai esi didelėje draugių grupelėje. Jis tavęs gali paprasčiausiai nepastebėti. Visai ne dėl to, jog atrodysi jam mažiausiai pastebima, tiesiog natūralu, jog didelėje kompanijoje šansai būti pastebimai mažėja. Verčiau elkis drąsiau ir prieik prie vaikino pati viena ar su drauge. Arba stenkis atsidurti ten, kur yra vaikinas, tačiau tai taip pat daryk, kai esi viena.

4. Nepamiršk šypsotis ir atsipalaiduoti. Niekas taip labiau nežavi vaikinų, kaip buvimas savimi. Mesk šalin baimę ir susikaustymą - elkis taip, kaip elgiesi ir tarp savo geriausių draugų. Juokis, papasakok linksmą istoriją - apsikeitimas juokingomis istorijomis visada nutraukia nejaukumą ir susikaustymą. Beje, jei vaikino dar gerai nepažįsti, o tik stengiesi jį užkalbinti, pasistenk, jog ir jis tave pamatytų linksmai nusiteikusią. Gali net šiek tiek pakvailioti - nesurimtėk, o būdama kartu su drauge pasakokit viena kitai pokštus. Optimizmas visada patraukia dėmesį!

Linksmos merginos
Linksmos merginos
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis