2 interneto naujienos, kurias pamils panelės

Interneto platybės atsinaujina kiekvieną dieną, tačiau mūsų mylimiausių paskyrų - Facebooko ir Instagramo naujienos apie atsinaujinimą džiugina ne kasdien.

Visai neseniai dvi naujienos, kurios yra labai aktualios ir mums, panelėms, buvo paskelbtos Instagramo ir Facebooko kūrėjų.

Pirmoji naujiena susijusi su Instagramu. Visai neseniai Instagramo kūrėjai nustebino šios programos gerbėjus sukurdami ypatybę, kuri įgalina paieškos lauke surasti populiariausius tagus, vietas ir daugiausiai dėmesio susilaukiusias nuotraukas su prierašais. Jau išbandei? Instagramas turi ir dar vieną naujieną.

Jei Instagramo paskyra tau iki šiol atrodė kiek monotoniška (vien tik vienoda nuotraukų peržiūra nuo viršaus į apačią), dabar jau taip nebus. Mat Instagramo viršuje nuo šiol galėsi paieškos laukelyje ieškoti norimų Instagramo vartotojų, hashtagų ar tau patinkančių vietų. Tiesa, kol kas ši nauja ypatybė kai kuriems vartotojams dar gali būti nepasiekiama, tačiau viskam savas laikas. Palauk, ir Instagramu naudotis galėsi kur kas patogiau!

Kita naujiena yra susijusi su kone mėgstamiausių panelių užsiėmimu - apsipirkinėjimu. Pasirodo, dabar galėsi apsipirkinėti internetu per... Facebooką! Nereikės siųstis jokių programėlių, paprasčiausiai nueini į savo mėgstamos drabužių parduotuvės, kuri pardavinėja drabužius internetu, paskyrą, ir apsipirkinėji! Jei prisijungsi per mobilųjį įrenginį, internetinio apsipirkimo funkcija bus virš Facebooko Timeline linijos.

Jei jungsiesi per kompiuterį, internetinio apsipirkimo vieta bus įrengta tarp skyrių Apie ir Nuotraukos.

Daugiau kalbėti  nereikia - verta išbandyti pačiai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis