2 internetinės naujienos, kurias tuoj pat norėsi išbandyti (FOTO)

Socialinis tinklas „Facebook“ pastaruoju metu nepaliauja stebinęs, todėl paskelbė dar vieną naujieną, kuri pakeis tavo kasdieninį naršymą šiame socialiniame tinkle.

Visame pasaulyje sklinda naujiena apie tai, jog nuo šiol pagrindinė profilio nuotrauka „Facebook“ tinkle galės būti ne paprasta fotografija, o smagus, judantis ir gyvas GIF, tai yra, animuotas vaizdo įrašas.

Septynių sekundžių GIF sudarys galimybę tavo profilyje apsilankiusiam žmogui ne tik geriau tave pažinti, bet ir susidaryti aiškesnį vaizdą. Be to, galėsi išsirinkti tokį GIF, kokio norėsi, todėl tai gal tapti labai smagiu užsiemimu. Žinoma, galėsi pasilikti ir senąją savo profilio nuotrauką, jei to panorėsi.

Dar viena naujiena, inspiruota Tinder socialinio tinklo, yra ta, jog penkias nuotraukas greitu metu galėsime patalpinti savo pagrindiniame profilyje, todėl nereikės išsirinkti TOS VIENINTELĖS, kurią gali matyti visas pasaulis. Tai ypač patiks gyvenimo akimirkų amžintojoms, ir, žinoma, selfių mėgėjoms.

Taigi, „Facebook“ tinklas iš tiesų yra pasiruošęs dideliems pokyčiams. Ką tu manai apie pasikeitimus - galbūt jau pripratai prie įprasto „Facebook“ profilio?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis