10 dalykų, kuriuos turi padaryti paskutinį vasaros mėnesį

Nepastebimai prabėgo 2 vasaros mėnesiai... Per juos daug kas nutiko, tačiau gali būti, jog kai kurių dalykų dar neįgyvendinai. Be to, prieš akis - nauji mokslo metai, tad ką būtinai turi padaryti prieš rugsėjį?

1. Nusimaudyti jūroje - ežere. Šią vasarą dar nesimaudei? Tai pirmas dalykas, kurį tiesiog privalai padaryti ir užsidėti pliusiuką. Vasara be maudynių - ne vasara, juk tiesa?

2. Pasidaryti fotosesiją. Kol dar geras oras, privalai pasidaryti gražią fotosesiją gryname ore. Čiupk draugę, fotoaparatą ir gerą nuotaiką - pasidarykite nuotaikingą fotosesiją parke ar prie jūros.

3. Sudalyvauti festivalyje. Rugpjūtį dar tikrai turėsi progų nuvykti į kokį nors smagų festivalį, todėl pats metas planuotis išvyką į jį. Jei viskas vyks ekspromtu - gal taip net dar smagiau?

4. Perskaityti knygą. Vasara jau beveik ant nosies galiuko, o tu dar nieko neperskaitei? Liūdna, bet viską gali ištaisyti paskutinį vasaros mėnesį. Verta paskaityti tai, ką galėtum panaudoti rugsėjį. Pavyzdžiui, knygą apie autorių, kurio knygas nagrinėsite mokykloje ar knygą apie savo studijas.

5. Užmegzti naują pažintį. Rugsėjį viskas aprims, o vasaros šėlsmui aprimus būtų visai gerai išlaikyti ryšius su vasarą sutiktais žmonėmis, ar ne? Tad pasistenk - neužmiršk naujiems draugams (ar draugui...) parašyti, paklausti kaip sekasi ir plėtoti santykius.

6. Pasiruošti naujam mokslų sezonui. Naujas mokslo sezonas - nauja tu. Na, kardinaliai pasikeisti per mėnesį gal ir neįmanoma, tačiau pasiruošti naujam mokslų metų sezonui būtina. Nuo drabužių, mokslo prekių ar išvaizdos.

7. Susitvarkyti drabužių spintą. Išmesti tai, kas nereikalinga ir papildyti naujais pirkiniais savo spintą yra būtina. Beje, neskubėk pirkti drabužių, juk turi visą mėnesį iki mokslų metų pradžios. Rinkis atidžiai, jog nenusipirktum nereikalingų prekių. 

8. Susidaryti ateinančių mokslo metų tikslų sąrašą. Būtinai susirašyk, ką norėtum pasiekti per ateinančius metus. Tai gali būti mokslo, profesiniai, asmeniniai siekiai. O gal - meilės? Bet kokiu atveju, turėti savo tikslų sąrašą yra labai gerai.

9. Pasikeisti šukuoseną. Paieškok naujų šukuosenos ar plaukų dažymo variantų, juk turi visą mėnesį išsirinkti ką nors stilingo. Nebijok eksperimentuoti ir pasitikti naujus mokslo metus atsinaujinusi.

10. Pradėti sportuoti. Ko gero, daugelis iš mūsų naujus mokslo metus norime pasitikti gražios ir energingos, todėl jei vasarą daugiausiai gulinėjai ant žolytės kieme, rugpjūtis yra metas, kai privalai pradėti sportuoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis