Įžymybės įvardijo, kuris kolega - geidžiamiausias(FOTO)

Prieš penkerius metus „Panelė” apklausė visą šūsnį žinomų žmonių apie tai, kas jų nuomone galėtų būti svajonių nuotaka ir jaunikis! Surinkome ir šmaikščių, ir rimtų atsakymų. Tarp geidžiamiausių: ir politikai, ir prezidentai, ir mados, muzikos bei televizijos pasaulio žmonės!


Įdomu, kad iš penkių išrinktųjų, net keturi vis dar neturi antrosios pusės! Tik ar tie žmonės ir po penkerių metų išlieka patrauklūs? „Panelės” nuomone – vienareikšmiškas taip! Be to, viena iš merginų kuo puikiausiai į poras galėtų tikti smulkutės, gležnutės gulbės ieškančiam čiuožėjui Sauliui Ambrulevičiui, apie kurį rašėme visai neseniai.

Taigi, kas jie tokie, dėl kurių prieš penkerius metus seilę varvino pramogų pasaulis, sužinosite perskaitę 2009-aisiais publikuotą interviu.

Medžiojame svajonių jaunik(l)ius


Žvaigždės vardija, kas yra Lietuvos svajonių jaunikiai ir nuotakos
Kadangi mus jau visiškai supainiojo vis atsirandantys ir išnykstantys, greitai senstantys, besituokiantys ir dar greičiau besiskiriantys bei vėl atjaunėjantys svajonių jaunikiai (jaunosios), nutarėm kad geriausias būdas išsiaiškinti tikrąją padėtį – paklausti tų, kurie patys yra, buvo ar bent jau galėjo būti pavadinti svajonių jaunikiais (jaunosiomis). Ir štai apie ką jie mums pasiūlė svaigti…

Alanas Chošnau
Dainininkas, pats ne kartą vadintas svajonių jaunikiu

– Gal Romas… (Radžis?) Norėjau pasakyti, Rumšas! Vytautas Rumšas. Jis, kaip suprantu, išsiskyręs, tai dabar laisvas. (To pakanka?) Kodėl gi ne? Gal ir mano eilė kada nors ateis… Aš jau buvau, bet gal ateis dar. (Pasirodo, jis vėl svajoja apie sunkią svajonių jaunikio šlovės naštą!) O jaunoji galėtų būti Oksana. (Pikul?!) Oksana Zlatkovaitė. Ji labai simpatiška, graži, super!

Alanas Chošnau
Alanas Chošnau
DELFI / Tomas Vinickas

Viktoras Diawara
Muzikantas. Vedęs ir turi vaikų.

– Marijonas, kaip visada… (Vis dar?!) Kad nelabai domiuosi aš… Gal koks Saša Sonas? O jaunoji?.. Berneen, va!.. Oi, ne, ji ištekėjusi. Tai iš „69” kas nors… Variantas – Krysko! Ji populiari. (Mėgsti populiarias?) Aš čia nešneku apie save, man nėra svajonių nuotakų! (Tiksliau – nebėra, va.)

Viktoras Diawara ir Živilė Diawara
Viktoras Diawara ir Živilė Diawara
DELFI / Tomas Vinickas

Juozas Statkevičius
Dizaineris. Jei esi gera fantazuotoja, tai jis dar ir koks svajonių jaunikis!

– Pirmiausia – svajonių jaunoji. Tai yra Rimantė Valiukaitė. Todėl, kad ji laisva, ji noksta, ji žydi (giria kaip sodininkas kriaušę), ji pati gražiausia ir talentingiausia! Čia ne dėl to, kad mano draugė. (Tikime.) O jaunikis – turbūt Mantas Petruškevičius! Todėl, kad aplink jį labai daug gražių moterų!

Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius
DELFI / Tomas Vinickas

Vaidas Baumila
Emigravęs dainininkas. Tiesiog chrestomatinis svajonių jaunikis.

– Bžeskas, kaip suprantu, jis vis dar jaunikis, juk nevedęs. (Bet nekaltybės labai nesaugo.) Tada Vytautas Rumšas ar Vaidotas Valiukevičius, tikrai dar nevedęs. O jaunoji – Jurgita Jurkutė! Arba geriau – Aistė Paškevičiūtė. Protinga ir tikrai graži. Tuos du komponentus sudėjus išeina puikus paprastai bendraujantis žmogus. Vaikinui, kuris su ja, labai pasisekė!

DELFI / Tomas Vinickas

Nomeda Marčėnaitė
Dailininkė. Laimingai ištekėjusios moters pavyzdys.

– Man labai juokinga, kai tas svajonių jaunikis būna homoseksualus. Pats homoseksualumas man nekelia jokio pasipiktinimo, bet dažniausiai juk apie juos svajoja mergaitės! Apskritai, nesąmoningas dalykas tas „svajonių jaunikis" – bele kas gali juo būti. Jeigu vyras tik ilgiau neveda dėl pačių įvairiausių priežasčių – arba jam nepavyksta, arba jis homoseksualus – jau ir svajonių jaunikis. Tik parodyk jį per televizorių! (Net ir homoseksualus?) Ir homoseksualus! Būtent, nes jis gražiai atrodo…

DELFI

Vytautas Rumšas
Aktorius. Na, jei apie jį nesvajoji, vadinasi, neturi televizoriaus...

– Tai Vaidas Baumila. Todėl, kad yra jaunas, aš esu vyresnis, turiu daug žilų plaukų. Jis puikiai atlieka savo kūrinius, žavi merginas, manau, jis didesnis svajonių jaunikis negu aš! (Iškart žino su kuo lyginti! O svajonių jaunoji?) Dabar bandau… (Jaunąsias? Čia tai darbas!) Gal Agnė Jagelavičiūtė? Jinai netekėjus, kiek žinau, ir… neįsivaizduoju, tiesą sakant. Tada Aistė Paškevičiūtė. Ir jeigu Vaidotas Baumila su Aiste Paškevičiūte sudarytų porą, tai būtų tiesiog
i-de-a-lu! (Amen.)

DELFI / Tomas Vinickas

Natalija Zvonkė (dabar - Bunkė)
Tiesiog Zvonkė. Nebe svajonių jauniklė, bet vis dar jauniklių svajonė.

– Vaidas Baumila, Vytautas Rumšas… eee… kaip ir viskas. (Kodėl jie?) Todėl, kad jie nerealūs! Jie gražūs, mieli, simpatiški, šiaip faini žmonės! (Ir Zvonkės pagirti! O jaunosios?) Liko, va, Gintarė ir Kristina iš „Yvos". Labai renkame joms vyrus, kad būtų tikrai dori… Gal tuos du ir pasirinkti? Be abejo, aš, kaip grupės vadovė, norėčiau, kad jos kuo ilgiau neištekėtų! (Dabar žinome bent dvi būsimas Lietuvos svajonių senmerges…)


Natalija Bunkė
Natalija Bunkė
DELFI (R.Achmedovo nuotr.)

Aistė Paškevičiūtė
TV laidų vedėja. Tokia svajonių nuotaka, kad nors žemėlapy nurodyk jos buvimo vietą.

– Nei aš ekspertė, nei ieškau to svajonių jaunikio. Jeigu būčiau suinteresuota, be abejo, turėčiau sąrašiuką, bet kadangi nesu, tai man vienodai rodo. Neturiu jokios nuomonės. (O jaunoji?) Tuo labiau, nes tuo labiau nesu suinteresuota pusė. (Atrodo, nė neįsivaizduoja, kiek suinteresuotų pusių aplink ją!)

Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė
Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Tomas Sinickis
Muzikantas ir vibratorių internete pardavėjas – tai daugiau negu svajonių jaunikis!

– Teišerskytė galėtų būti ir jaunoji, ir jaunikis. (Kodėl?) Ji mane labai nervina ir aš linkiu jai būtų svajonių jaunike. Manau, kad Lietuva to nusipelno! (Piktas, gal nebegauna pelno.) O jaunikis… Gal Antanas Nedzinskas? Stabilus darbas, pajamos per pastaruosius metus išaugo tikriausiai keturgubai ar penkiagubai ir, man atrodo, politinė karjera tęsis ilgai – jis tikrai dar neprisidirbo… nes šiaip nieko nedarė. Tai vaikščiojantis pinigų maišas! Visos mūsų taip vadinamos barakudos turėtų žiūrėti ne į Pinkevičių, o į Nedzinską! (Antanai, laikykis!)

Tomas Sinickis
Tomas Sinickis
DELFI / Šarūnas Mažeika

DJ Sezzy
Didžėjus. Ar gali užsienietis nebūti svajonių jaunikis?.. Na, gerai, gali…

– Kaip jo vardas? Su ilgais plaukais, nu, jaunas, mano metų. Kur veda laidus ir yra aktorius… Rumšas! Aš manau, Rumšas galėtų būti – jis pakankamai normaliai, man atrodo, prižiūri save… (Taip, plaukus jis plauna!) O jaunoji? Kai žiūriu tuos laidus ir taip toliau, visi vyrai – ir žinomi, ir nežinomi – mėgsta Aistę. Aistė Paškevičiūtė galėtų būti! (Štai kiek visko sužinai per tuos „laidus”!..)

Justas Jarutis
Grupės „Freaks on Floor” balsas? Na kas gali svajoti apie TIKRĄ roko muzikantą?

– Gal Viktoras Uspaskichas? Šiandien jį mačiau – labai gražus vyras. (Dėl skonio nesiginčijama, o dėl tokio turto galima ir pasimušti…) O jaunoji… Grybauskaitė, tebūnie! (O mintis! Patį, matome, brangus… tfu, brandus, grožis traukia.)

Justinas Jarutis
Justinas Jarutis
DELFI / Tomas Vinickas

Mantas Jankavičius
Jei nebūtų vedęs, nekiltų jokių klausimų, kas Lietuvoje svajonių jaunikis.

– Jeigu geisčiau kažkurios moters, labai mėgčiau Nijolę Pareigytę. Jai reikėtų ištekėti, tada susitvarkytų su savimi ir, manau, būtų labai gera žmona. (Jei ras tokį pasiaukojantį jaunikį.) O jaunikis būtų… Modestas Pitrėnas, pavyzdžiui. Dirigentas. Labai žavus, aukštas, išsilavinęs žmogus ir man jisai patinka kaip asmenybė.

DELFI / Kiril Čachovskij

Metų svajonių nuotaka išrinkta Aistė Paškevičiūtė, svajonių jaunikio titulą pasidalijo Vaidas Baumila ir Vytautas Rumšas. Garbės prizas už didžiausią geidžiamumo reitingų prieaugį per metus atitenka Antanui Nedzinskui ir Daliai Grybauskaitei. Nepasiteisinusios viltys (jų negeidė niekas) – Radžis, Ruslanas, Ostapenko, Viktorija Perminaitė, Mia ir visos buvusios „Mokinukės”.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis