Vaikinai kalba: kaip turi atrodyti išleistuvių karalienė? (FOTO)

Jau visai greitai visoje Lietuvoje prasidės mokyklos išleistuvių bumas. Jei esi abiturientė, ko gero, mintyse vis pamąstai apie savo būsimą išleistuvių vakarą.

Svajonių suknelė, tobulas makiažas ir puiki nuotaika - net neabejojame, jog tavo išleistuvių vakaras bus išskirtinis. O gal padarys įtaką ir vaikinų nuomonė? Susikontaktavome su keletu vaikinų ir paklausėmė jų, kaip, jų nuomone, atrodytų tobula išleistuvių vakaro mergina. Ką jie mums pasakė?

Pasipuošusi, bet kukli. Išleistuvės yra vakaras, kai visos mes norime atrodyti gražiai, tačiau šiukštu negalima perlenki lazdos su įvaizdžiu. Vaikinų nuomone, merginos per išleistuves turėtų puoštis, tačiau neišsižadėti tikrųjų savęsJei panelė visus mokyklos metus išliko paprasta, mėgo neiššaukiantį stilių, tai man atrodo gana keista, kai per išleistuves ji labai išsipuošia. Nenatūralu - nuomonę dėstė vienas iš vaikinų.

Merginos išleistuvėse
Merginos išleistuvėse
Fotolia nuotr.

Su vasarišku makiažu. Kadangi išleistuvės vyksta vasarą, visai aišku, jog ir išleistuvių makiažas privalo būti vasariškas, gaivus ir šviesus. Tamsius tonus palik žiemos sezonui - tam pritaria ir vaikinai. Visiškai suprantamas dalykas, vaikinų nuomone, yra apsilankymas pas vizažistę prieš šventę, juk tai ypatinga proga.

Mergina su šventiniu makiažu
Mergina su šventiniu makiažu
Fotolia nuotr.

Avinti aukštakulniais. Vaikinai teigė, jog vienas gražiausių vaizdų per išleistuves yra išvysti su aukštakulniais tas merginas, kurios įprastomis dienomis avi sportinius batelius. Kaip bebūtų, išleistuvės yra šventė ir nors daugelis merginų puikiai jaučiaisi ir su lygiapadžiais batais, vaikinams išvysti paneles su aukštakulniais per išleistuves yra labai malonu. Vis dėlto, jeigu tau aukštakulniai ne prie širdies, nebūtina kankinti savęs su jais. 

Merginos išleistuvėse
Merginos išleistuvėse
Fotolia nuotr.

Su suknele, kuri atitinka jos figūros tipą. Nesvarbu, ar suknelę renkamės parduotuvėje, ar siuvamės pas siuvėją, būtina atsižvelgti į tai, ar suknelė atitiks mūsų figūros tipą. Tam visiškai pritaria ir vaikinai, kurie teigia, jog nėra negražių merginų figūrų, yra tik netinkamas suknelių pasirinkimas. Vaikinai ypač akcentavo vadinamąsias tortų tipo sukneles  - anot jų, vilkėdamos itin pūstas sukneles su įvairiausiais blizgučiais, merginos dažnai prašauna pro šalį. „Man labai gražu korseto tipo suknelės“, Nemėgstu varpelio formos suknelių, man jos juokingos , - dėstė savo nuomonę vaikinai.

Mergina šypsosi
Mergina šypsosi
Fotolia nuotr.

Besišypsanti. Pagrindinis akcentas, kuris vainikuoja visą mūsų išleistuvių įvaizdį, be abejo, yra šypsena. Jei visą išleistuvių vakarą būsi nepatenkinta (spaus aukštakulniai, kris suknelės petnešėlė ar erzins kitos problemos) vargu, ar būsi ta besišypsančioji. Todėl vaikinai vieningai pritaria - svarbiausia jauskis patogiai ir nepersistenk. Jei nebuvai aukštakulnių mėgėja,vaikinai pataria rinktis žemakulnius batus.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis