Tapk BB kremo vertintoja!

Vasarą lengvumo norisi kiekviename žingsnyje: iš giliausio spintos kampo išsitrauki vėjyje plazdančią suknelę, karštą dieną svajoji apie gaivius šerbetinius ledus, o truputį pasideginus saulėje pastebi, kad nebeliko būtinybės kaskart veidą maskuoti po storu pudros sluoksniu. Deja, vasara stebuklingai nepanaikina visų odos netobulumų, juos nori nenori teks maskuoti. O kodėl gi nepasirinkus kompromiso?

Būtent to ir ieškojo skaitytoja Kotryna, nusprendusi išbandyti kompanijos „Garnier“ sukurtą „BB“. Naujos kartos „BB“ arba „Beauty Balm“ kremai yra daugiafunkciniai, jie vienu metu drėkina, maskuoja odos trūkumus, suteikia jai spindesnio ir apsaugo nuo aplinkos poveikio.

„Garnier“ „BB“ kremo sudėtyje rasi viską, ko gali prireikti vasarą: jis suteikia odai spindesio, sulygina jos atspalvį, užtikrina 24 valandų drėkinimą, paslepia trūkumus, o 15 SPF filtras apsaugos nuo kenksmingų saulės spindulių. Tačiau ar tikrai ši priemonė yra tokia, kaip ją aprašė jos kūrėjai?

Odos padengimas

„Visas savo turėtas pudras galiu suskirstyti į dvi grupes: tas, kurios sunkiai tepasi ir atrodo nenatūraliai, ir tos, kurios tepasi lengvai, tačiau jų efekto beveik nematyti. Išbandžiusi „Garnier“ „BB“ kremą buvau maloniai nustebinta: itin lengvos konsistencijos produktas lengvai tepėsi ant veido ir su kiekvienu judesiu jo spalva supanašėjo su natūraliu mano odos atspalviu“, - pasakojo Kotryna. Dėl kremo sudėtyje esančių mineralinių pigmentų oda akimirksniu suvienodėja ir atrodo natūraliai. Daugiau jokių oranžinių pudros „kaukių“!

Maskavimas

Kotrynos oda didelių problemų jai nekelia, tačiau atėjus vasarai jos nosis pasidengia strazdanėlėmis, o kartais ant veido atsiranda pavienių spuogų. „Kremą išbandžiau ant švariai nuvalytos odos, tačiau nejutau jokio tempimo, kremas ne tik maskuoja, bet ir drėkina. Keisčiausia, kad nors kremas stebėtinai lengvas, jis ypač gerai maskavo po spuogų likusias dėmeles ir paraudimus“, - savo pastebėjimais dalinosi Kotryna. Kremo sudėtyje esantis alanoinas veikia raminančiai, todėl paraudimai tampa mažiau pastebimi, sumažėja bėrimų.

Vietoj makiažo pagrindo

Mažai dekoratyvinės kosmetikos naudojanti Kotryna pabrėžia, jog jai svarbiausia – blakstienų tušas ir skaistalai. „Neseniai atradau kontūravimą, todėl dabar kasdien skruostus ryškinu persikiniais skaistalais. Man svarbu, kad makiažo pagrindas užtikrintų, kad skaistalai laikytųsi visą dieną, nes aš dažniausiai nutrinu juos kalbėdama mobiliuoju telefonu...“, - atviravo Kotryna. „Po dienos grįžusi namo pastebėjau, kad lygios odos efektas niekur nedingo, iš savo vietos „nepajudėjo“ ir skaistalai“. „Garnier“ „BB“ kremas puikiai atstoja makiažo pagrindą tomis dienomis, kai norisi lengvumo, neapkrautos odos jausmo.

„Garnier“ „BB“ kremai tinka ir toms, kurios turi jautrią odą (verta išbandyti „Garnier BB Sensitive Skin“), ir toms, kurias vargina spuogai bei inkštirai (jas išgelbės „Garnier BB Pure Active“ kremas).

Nori išbandyti šį lengvą, tiesiog vasaros „must have“ tapusį kremą? Registruokis čia ir gauk „BB“ kremo mėginuką!

http://garnier.lt/veido-odai/skin-naturals/kremas-bb/kremas-bb-normaliai-odai

Užsakymo nr.: PT_65085535

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis