Sparčiai plintanti kaukė nuo spuogų: pavojinga ar ne? (FOTO)

Yra daugybė būdų gydyti odas problemas ir naikinti spuogelius, tačiau kiekviena mergina privalo atrasti tai, kas jai iš tiesų tinka. Todėl plinanti neįprasta aspirino veido kaukė tau gali būti visai neveiksminga.

Aspirinas - vaistas, naudojamas tikrai ne vien gydyti galvos skausmą ar karščiavimą. Pasirodo, merginos aspirino tabletes naudoja ir kaip veido kaukę, kuri ne tik akimirksiu išgydo aknę, balina odą, bet ir ją nušveičia, padaro skaistesne.

Mūsų šalies merginos forumuose išaukština tokios veido kaukės naudą ir sako, jog teigiami pokyčiai matyti jau po vieno karto.

Tad kaip pasidaryti garsiąją aspirino kaukę?

Reikia: 5 aspirino tablečių, sutrintų į miltelius, vandens bei natūralaus jogurto ar varškės. Tuomet visus ingridientus sumaišyti ir palikti ant veido 20 - iai minučių. Vėliau reikia atsargiai šlapiu rankšluosčiu nuvalyti kaukę.

Vis dėlto verta priminti, jog tokia kaukė galėtų būti tik tepama ant veido tik kelis kartus per savaitę. Merginos sako, jog ji iš tiesų veiksminga, tačiau gali labai išsausinti odą, taip jai pakenkdama.

O tu ar bandytum tokią kaukę?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis