Sparčiai ateina mada, kuriai ryšis tik drąsiausios (FOTO)

Pripraskite - kuo toliau, tuo labiau grožio pasaulis mus stebins ir laisvės. Dainininkė Lady Gaga, pradėjusi išskirtinių antakių madą, davė žalią šviesą antakių puošybai. Naujausia tendencija rodo, jog ant antakių bus ne vien klijuojami blizgučiai.

Įprasta matyti auskarą antakyje, tačiau šviežia stiliaus tendencija diktuoja, jog antakiai  jau greitai bus puošiami daugybe auskariukų. 

Anot mados prognozuotojų, per ateinančius du metus su antakių stiliumi bus itin eksperimentuojama. Jau dabar į mados kampą nustumti yra plonieji, siūlo pavidalo antakiai, kurie užleido vietą storiems ir tankiems antakiams. Tačiau pasirodo, jog įprasti antakiai nebus madingi - stilinga antakių puošyba jau užkariauja mados topus.

Fotolia nuotr.

Fotolia nuotr.

Anot garsaus makiažo specialisto James Kaliardos, jau tuoj antakiai bus puošiami masyviais, aukso ar sidabro spalvos papuošalais, įvairiausios formos auskarais. James net prognozuoja, jog antakiai bus puošiami priklijuojamais kailiukais (!) ir netgi gebės keisti spalvą pagal tavo nuotaiką.

Suprask, jei būsi nuliūdusi, antakiai patamsės, o jei būsi geros nuotaikos - jie taps šviesūs. Gal ir nieko idėja...

Ką tu manai apie ateinančią antakių erą? Puoštum savo antakius daugybę auskarų ar netikrais kailiukais?

Tokių papuoštų antakių nuotrauką rasi čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis