Šokiruojanti tiesa: pamatyk, kaip iš tikrųjų atrodo modeliai (VIDEO)

Iš kur atsiranda kompleksai? Turbūt ne viena iš mūsų atsakys, jog jie kyla dėl to, jog aplinkui matome tobulos išvaizdos pavyzdžius. Kai graužiamės dėl išdygusių spuogų ar kitų odos problemų, prieš akis dažniausiai regime tuos skaisčiaveidžius modelius, kurie dažniausiai yra vaizduojami žurnalų viršeliuose.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Lygi oda, balti dantys, blizgantys plaukai... nors tobulų nebūna, žiūrint į gražuolių modelių nuotraukas atrodo būtent taip. Ir nors žinome, jog modelių nuotraukos yra paredaguojamos kompiuterinėmis programomis, sunkiai įsivaizduojame, jog modeliai iš tikrųjų galėtų turėti didelių odos problemų.

Vienos garsiausių New Yorko retušavimo kompanijų paviešintas filmukas dar aiškiau atskleidžia tai, kas vyksta grožio pramonės užkulisiuose. Ši kompanija redaguoja nuotraukas tokioms mados gigantėms kaip Vogue ir H&M, todėl turi nemažą patirtį nuotraukų redagavimo mene.

Paviešintame aukštos kokybės vaizdo įraše yra rodomas sutrumpintas retušavimo specialisto darbas, kuriame jis atlieka redagavimą vienam iš modelių.

Vaizdo įraše matyti, kaip akivaizdžiai odos problemų turintis modelis po mažu yra paverčiamas tokiu, kokiu esame įpratę matyti žurnalų viršeliuose.

Filmuką sukūrusi profesionali retušuotoja Elizabet Moss teigia, jog toks filmukas parodo, kokia apgaulinga yra grožio industrija. Be to, filmukas iš tiesų yra labai geros kokybės, todėl aiškiai parodo kiekvieną retušavimo detalę.

Pažiūrėjus tokį vaizdo įrašą iš tikrųjų atrodo, jog gal tas ne vietoje išdygęs spuogelis - ne toks jau ir baisus? 

Vaizdo įrašą rasi čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!
Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis