POKYČIAI: niekad nebūčiau išdrįsusi to padaryti(FOTO)

Simpatiška ir sportiška vadybininkė Gintarė Žąsinaitė niekada neturėjo bėdų dėl figūros, tačiau drąsesnės aprangos ar šukuosenos prisibijodavo. Viskas pasikeitė, kai ji laimėjo radikalias įvaizdžio permainas. Būrys stiliaus meistrų kantriai tupinėjo prie Gintarės, kuri į grožio saloną ryte įžengė kaip kukli pelytė, o iš jo vakare išėjo išsipusčiusi lyg karalienė.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

NAUJA ŠUKUOSENA

Įvaizdžio namų “New Skin” kirpimo meistrė Jovita:

“Ilgi plaukai – tikras lobis, bet jei didžiąją laiko dalį rišame juos į arklio uodegą, geriau jau kirptis trumpiau ir atrodyti įdomiau. Taigi Gintarei parinkau dabar ypač madingą vidutinio ilgio plaukų šukuoseną (Panašia puikuojasi Alexa Chung, dainininkė Taylor Swift, aktorė Sienna Miller) ir drąsiai nukirpau pusę merginos turto. Rezultatas – tiesūs, sunkus, neiškarpyti plaukai, kuriuos itin lengva sutramdyti. Jei užsinorėtų švelnesnio įvaizdžio, mergina galės pasukti galiukus žnyplėmis.

Nusibodusią spalvą (iki pasikeitimo Gintarės kasos buvo padengtos šviesiomis sruogelėmis) transformavau į dabar mados pasaulyje karaliaujančią ombre: ties šaknimis plaukus keliais tonais patamsinau, o ties galais – pašviesinau. Toks dažymas dar ir labai praktiškas - ypač ilgai nesimatys ataugančių šaknų, tad Gintarei nereikės dažnai lakstyti pas kirpėją.”


Taip Gintarė atrodė prieš pasikeitimą.

FATALIŠKAS STILIUKAS

Gintarės mėgstamas derinukas “džinsai+megztukas” tikrai tinka kasdienai. Tačiau mūvėdama džinsus, jokia Pelenė princo nesuvilios. Todėl pasikeitimo dalyvei stilistė Živilė Bulotienė parinko ilgą, kūno formas išryškinančią raudono aksomo suknelę su baltomis rankovėmis, priderino puošnius papuošalus ir batelius ant platformų. Rezultatas – ir puošnus, ir tuo pačiu modernus, tad herojė neteko amo: “Esu labai patenkinta, kad patikėjau savo įvaizdį specialistams. Niekad nebūčiau pati išdrįsusi taip pasikeisti.”, - pasakoja Gintarė, kuriai be šių pramogų dar buvo sukurtas ryškus makiažas, manikiūras (trumpi, juodai lakuoti nagučiai dabar ant bangos), veido oda palepinta skaistinančiomis ir maitinančiomis procedūromis.


Gintarė po pasikeitimų akcijos. Renginio organizatorių nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis