Paskelbta, kokie kirpimai – patys įsimintiniausi(FOTO)

Sakoma, kad niekas merginoms taip nepakelia nuotaikos kaip nauja šukuosena (ir šokoladas, žinoma). Vienos visą gyvenimą gali likti ištikimos ilgiems plaukams, kitos – keičia įvaizdį vos nukirpti plaukai atauga.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Šukuosenų mados keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau klasika – visad atrodo stilingai. Didžiojoje Britanijoje vykusiose apklausoje dalyvavo 2000 merginų ir moterų, kurios išrinko 10 ikonomis tapusių šukuosenų, o jų pasirinkimai tik dar kartą įrodė, kad net ir kardinaliausių permainų reikalaujančios tendencijos iš populiarumo viršūnių neišstums jau ne vienerius metus moterų visame pasaulyje kopijuojamų įvaizdžių.

Žinoma, kai kurios šukuosenos šiandien atrodo kiek neįprastai, tačiau, pripažinkite, iškart atpažintumėte, kuri įžymybė įkvėpė būtent tokiam kirpimui.

Labiausiai įsimintinų šukuosenų dešimtukas:

1. Jennifer Aniston

Šįmet 20-ąjį jubiliejų minintis legendinis serialas ƒ„Friends“ žvaigždėmis pavertė pagrindinių aktorių šešetuką. Tarp jų – ir šiandien labai garsi Jennifer Aniston. Būtent ji ir išpopuliarino devintajame dešimtmetyje dažniausiai kopijuota šukuosena tituluotą „The Rachel“, kurią sukūrė iki šiol jos plaukus kerpantis stilistas Chrisas McMillanas. Tiesa, viename interviu jis pripažino, kad legendinę šukuoseną sukūrė... apsirūkęs.

Jennifer Aniston ir Matthew Perry'is. AP/Scanpix nuotr.

2. Marilyn Monroe

Legendinės platininės blondinės įvaizdį iki šių dienų bando kopijuoti tiek jos gerbėjos, tiek ryškiausios žvaigždės.

Marilyn Monroe. AOP nuotr

3. Amy Winehouse

Prieš 3 metus Anapilin iškeliavusi ekscentriškoji dainininkė garsėjo ne tik talentu, bet ir ryškia išvaizda. Jos piršto storumo skysto kontūro linija ir iš dirbtinių sruogų sukurtas „avilys“ – skiriamieji Amy bruožai.


Amy Winehouse. AOP nuotr,

4. Princesė Diana

Trumpi sruogelėmis šviesinti plaukai Ÿ– tikriausiai galėtumėte išvardinti bent 5 sau artimas 40-metį perkopusias moteris, kurios iki šiol ištikimos „Širdžių princese“ tituluotos Dianos įvaizdžiui.


Princesė Diana. AOP nuotrauka

5. Mary Quant

Britų dizainerės Mary Quant dar 6-ajame dešimtmetyje pamėgtas „Bob'as“ – įsimintinas iki šių dienų.


Mary Quant. AOP nuotr.

6. Grace Jones

Iš Jamaikos kilusi praeityje itin garsi manekenė ir dainininkė Grace Jones visuomet mėgo itin trumpų plaukų šukuosenas.


Grace Jones. AOP nuotr.

7. Margaret Thatcher

Buvusi Didžiosios Britinijos Ministrė Pirmininkė Margaret Thatcher buvo tituluojama „Geležine Ledi“. Iki paskutinių savo gyvenimo dienų ji buvo ištikima Didžiojoje Britanijoje ir šiandien populiariai sukeltų plaukų šukuosenai.


Margaret Thatcher. AOP nuotr.

8. Mia Farrow

Amerikiečių aktorė Mia Farrow jaunystėje žavėjo gerbėjus ir režisierius savo švelnių bruožų veidu. Būtent tokiam geriausiai ir tinka itin trumpų šviesių plaukų šukuosena, kurią ir išpopuliarino ši aktorė.


Mia Farrow. AOP nuotr

9. Annie Lennox

Dar viena legendinė platininė trumpaplaukė – škotų atlikėja Annie Lennox. Jos šukuosena užėmė 9 vietą įsimintiniausių sąraše!


Annie Lennox. AOP nuotr

10. Kembridžo hercogienė Catherine

Bene „jauniausia“ šukuosena dešimtuke priklauso Kembridžo hercogienei Catherine, kurios ilgų sluoksniais iškarpytų plaukų milijonai merginų ir moterų reikalauja nuėjusios į grožio saloną.


Kembridžo hercogienė Catherine. AOP nuotr

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis