NEĮTIKĖTINA, kuo Lady Gaga nusivalo makiažą

Nors įžymybės iš savo koncertinių turų uždirba milijonines pinigų sumas, net ir jos kartais taupo. Yra žinoma, jog makiažo priemonėms geriau netaupyti (oda mums padėkos...), tačiau, pasirodo, brangias priemones žvaigždėms kartais atstoja pigesnės.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pavyzdžiui, dainininkė Lady Gaga prisipažino, jog sceninį makiažą nuvalo tik su... lipnia juosta. Pasinaudojusi šia priemone, ji pašalina blizgučius ant veido ar akių vokų. Na, pašalinti gal ir pašalina, tačiau ar bent įsivaizduojate, kaip lipni juosta kenkia odai?

Taylor Swift makiažas viešumoje visuomet atrodo pritrenkiantis. Žinote, kur jo paslaptis? Ypatingoje „katės akių“ makiažo technikoje, kurią įtvirtina ne kas kita, o juodos spalvos markeris. Ir kaip jis vėliau būna nuplaunamas, težino tik Taylor visažistas…

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Ne tokia šokiruojanti įžymybės grožio keistenybė - Beyonce veidą drėkina paakių kremu. Anot jos, paakių kremas geba į odą įsiskverbti giliau ir ilgesnį laiką išsilaikyti. Nebandėme, bet žiūrint į Beyonce nuostabią odą... gal ir verta pabandyti.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis