Nauja grožio tendencija: plaukus banguoja neįprasta priemone (FOTO)

Tikriausiai esi girdėjusi apie plaukų purškimą jūros druska. Jis ypač naudingas vasarą, kai mūsų plaukus nuolatos kaitina saulė – vanduo, sumaišytas su jūros druska, saugo plaukus nuo žalingų ultravioletinių spindulių.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Be to, suteikia labai žavų, tarsi jūros vėjo suveltų garbanėlių efektą!

Tačiau naujausia plaukų priežiūros studija skelbia, jog geriausia plaukus vasarą purkšti… cukrumi! Pasirodo, cukrus turi tokių medžiagų, kurios apsaugo plaukus nuo saulės, tačiau neišsausina jų taip, kaip druska. Plaukų specialistai sako, jog vandeniu su cukrumi papurkšti plaukai suteikia labai gražų banguotų plaukų efektą.

Tokias bangeles gali turėti naudodama cukraus purškalą
Tokias bangeles gali turėti naudodama cukraus purškalą
Fotolia nuotr.

Kaip naudoti:

Į buteliuką, skirtą purškimui, įpilk vandens ir įberk tris šaukštelius cukraus. Tuomet puršk ant sausų plaukų galiukų ir rankomis šiek tiek pagarbanok plaukus. Pamatysi, bangelės taps standžios ir laikysis ilgai! Be to, drąsiai galėsi keliauti prie jūros ar ežero – su vandeniu sureagavęs cukrus suteiks dar didesnį garbanojimo efektą ir, žinoma, apsaugos plaukus nuo saulės.

Tokias bangeles gali turėti naudodama cukraus purškalą
Tokias bangeles gali turėti naudodama cukraus purškalą
Fotolia nuotr.





Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis